SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Natus Vinceren CS:GO-kokoonpanon sisällä väitetysti syrjintää
  • Juuso
    Syngelmä

Natus Vinceren CS:GO-kokoonpanon sisällä väitetysti syrjintää

julkaistu: 25.03.2023 06:00

 

FORZE:n kapteenin, Andrey “Jerry” Mekhryakovin mukaan Natus Vinceren CS:GO-kokoonpanossa kaikki pelaajat eivät ole keskenään tasavertaisia. Hänen mukaansa joukkueen sisällä tapahtuu selkeää syrjintää.

– En ole kertaakaan nähnyt heitä [Natus Vincere] syömässä yhdessä joukkueena, Jerry ihmettelee.

Jerryn mukaan Natus Vinceren uusin pelaaja, Andrii “npl” Kukharskyi, on nähty aina syömässä omissa oloissaan ilman joukkuetovereitaan. Tämä on 17-vuotiaalle varmasti kova paikka, joka voi vaikuttaa hänen uransa jatkoon merkittävästi.

Jerryn mielestä Natus Vinceren kokoonpanosta on puuttunut selkeä johtaja sen jälkeen, kun Kirill “Boombl4” Mikhailov joutui lähtemään joukkueesta tämän ja hänen ex-vaimonsa synnyttämien kohujen takia.

– Boombl4 piti joukkueen yhtenäisenä. Hän oli siinä todella hyvä. Nyt heiltä puuttuu yhtenäisyys ja johtajuus, Jerry sanoo.

FORZE ja Natus Vincere kohtasivat ESL Proliigan 17. kauden D-lohkon avauskierroksella. Tuolloin FORZE voitti ottelun karttavoitoin 2–1 ja eteni lopulta yllättäen lohkovoittoon.

Natus Vincere eteni pudotuspeleihin alemman kaavion kautta, kun se voitti alemman kaavion finaalissa Spiritin puhtaasti karttavoitoin 2–0.

Molemmat joukkueet ovat yhä mukana turnauksessa. FORZE pelaa puolivälierissä FaZea vastaan ja Natus Vincere kohtaa niin ikään puolivälierissä Heroicin.

Lähde: Escorenews | Kuva: ESL