SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
NATUS VINCERE TAKAISIN VIIDEN MIEHEN KOKOONPANOON
  • Juuso
    Syngelmä

NATUS VINCERE TAKAISIN VIIDEN MIEHEN KOKOONPANOON

julkaistu: 14.04.2021 11:30

Maailman ykköseksi listattu Natus Vincere epäonnistui ESL Pro Leaguen 13:a kaudella, kun se hävisi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Complexitylle 2-0 (16—8, 16—11).

Joukkue on kokeillut kuuden miehen kokoonpanoa tammikuusta lähtien, jolloin NAVI Junior -joukkueen 18-vuotias Valeriy “B1T” Vakhovskiy korvasi Egor “flamie” Vasilyevin tietyissä kartoissa.

Kuluneena vuonna “B1T” on ollut parhaimmillaan TOP5-listattuja joukkueita vastaan, kun miehen HLTV rating on lähes 1.2 (1.18). TOP5-vastustajien ulkopuolella hänen rating on jäänyt alle yhden.

“Flamie” on jäänyt HTLV ratingissa B1T:in alapuolelle (1.07 rating TOP5-joukkueita vastaan).

Joukkue on ilmoittanut käyttävänsä viiden miehen kokoonpanoa RMR-turnauksissa. RMR-turnaukset ovat turnauksia, joista joukkueet keräävät pisteitä karsiutuakseen marraskuussa pidettävään Tukholman major-turnaukseen.

Kuluneen vuoden tammikuussa Valve teki muutoksen RMR-turnaussääntöihin, kun yhtiö ilmoitti rankaisevansa kesken turnausta pelaajavaihtoja tekeviä joukkueita pistevähennyksillä. Sääntömuunnoksen myötä myös Team Vitality palasi viiden miehen kokoonpanoon, kun se penkitti vaihtopelaajansa Nabil “Nivera” Benrlitomin.

Maailman parhaaksi (vuonna 2018) ja toiseksi parhaaksi pelaajaksi (vuosina 2019 ja 2020) valittu Aleksander “s1mple” Kostyliev ja hänen rinnallaan viimevuodet vakuuttanut Denis “electronic” Sharipov eivät ole vaikutuksensa, taidonsa ja tähtiasemansa vuoksi vaarassa joutua sivuun aktiivisesta kokoonpanosta.

Joukkueen pelinsisäinen johtaja, Kirill “Boombl4” Mikhailov, on myös melko turvassa roolinsa takia. Toisaalta CS-maailma on kritisoinut joukkueen nykyisiä taktiikoita. “Flamie” kertoikin vastikään turnaushaastattelussa, että esimerkiksi “electronic” toimi pelinsisäisenä johtajana ainakin yhden kartan terroristipuolella. Nähtäväksi jää joutuuko myös “Boombl4” ja/tai joukkueen valmentaja, Andrey “B1ad3” Gorodenskiy, sivuun joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta.

electronic is IGL for some maps according to flamie from GlobalOffensive

Natus Vincere pelaa seuraavan kerran Dreamhack Masters Spring 2021 -turnauksessa, josta “flamie” on kokonaan sivussa. Turnaus alkaa huhtikuun 29. päivä ja päättyy toukokuun 9. päivä.

Lähde: HLTV

Kuva: Natus Vincere

Tuoreimmat uutiset: