SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights: Jatkuuko ritaripaitojen voittoputki?
  • Johannes
    Romu

Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights: Jatkuuko ritaripaitojen voittoputki?

julkaistu: 29.11.2018 16:50

Läntisessä konferensissa ja Tyynenmeren divisioonassa pelataan todella mielenkiintoinen ottelu, kun hirmuvireeseen ärtynyt Vegas Golden Knights saapuu Vancouver Canucksin vieraaksi Rogers Areenalle.

Vancouver Canucks majailee läntisessä konferensissa sijalla 10. Tyynenmeren divisioonasta joukkue löytyy viidentenä, kaksi pistettä Vegasia perässä ottelun enemmän pelanneena.

Canucksin alkukausi oli poikkeuksellisen hyvä, mutta nyt joukkue on alkanut näyttämään enemmän uudelleenrakennusvaiheessa olevalta joukkueelta ja ottanut tukkaan viimeisestä viidestä pelistä neljästi. Jos ihan rehellisiä ollaan Canucks on viimeksi saanut täyden pistepotin varsinaisella peliajalla marraskuun alussa. Joukkue on hävinnyt 10 ottelusta yhdeksän, joista varsinaisella peliajalla seitsemän.

Vancouver Canucks saapuu kotiyleisön eteen kolmen kotitappion putkessa, hävittyään edellisessä ottelussa Los Angeles Kingsille jatkoajan jälkeen maalein 1-2ja.

Canucksien sairastuvalta löytyy hyökkääjät Sven Baertschi, Jay Beagle sekä Brandon Sutter. Maalissa aloittanee ykkösmolari Jacob Markstrom (89.79/3.25).

Vegas Golden Knights on saanut pelinsä toimimaan. Joukkue saapuu Roger areenalle neljän ottelun voittoputkessa. Ritaripaidat jatkavat kolmen ottelun mittaista vieraskiertuettaan, kukistettuaan edellisessä ottelussa Chicagon United centerissä maalein 3-8. Joukkue matkaa vielä Vancouverista Edmonton Oilersin vieraaksi ennen kotiinpaaluta.

Vegasin joukkueesta sivussa ovat tutut soihdunkantajat, kun Erik Haula ja Paul Stastny parantelevat itseään. Maalinsuulla aloittanee kaikki neljä voitto-ottelua torjunut Marc-Andre Fleury (91.10/2.36).

Vegas on saanut mainion alun vieraskiertueelle ja haluaa varmasti venyttää voittoputkeaan. Joukkueet ovat kohdanneet alkukaudesta kertaalleen T-Mobile areenalla, silloin pisteet lähtivät rankkareilla Vancouverin matkaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että Vegasin peli oli alkukaudesta todella surkeaa. Tilanne on kuukaudessa muuttunut päälaelleen ja Vegas pelaa tällä hetkellä kauden parasta kiekkoaan, kun Canucks painii tehottomuuden ja viisikkopelaamisen ongelmien kanssa. Vegas pelaa tällä hetkellä suurella itseluottamuksella, joka tuottaa tarvittavaa tulosta.