SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Napoli – Liverpool: Pystyykö Partenopei pitämään Poolin pihdeissään?
  • Toimitus

Napoli – Liverpool: Pystyykö Partenopei pitämään Poolin pihdeissään?

julkaistu: 03.10.2018 13:25

Mestarien Liigan alkulohko C jatkuu keskiviikon myöhäisillassa Stadio San Paololla erittäin mielenkiintoisella ottelulla, kun Napoli saa vastaansa Liverpoolin.

Napoli lähtee otteluun tappio niskassaan, sillä Carlo Ancelottin suojatit ottivat takkiinsa Serie A:n huippuottelussa Juventukselta 1-3 Allianz Stadiumilla viime lauantaina.

Vanha hapannaama ei säästellyt Scudetton kärkipelissä ukkojaan tätä iltaa varten, vaan ruoski rosteriaan kuin viimeistä päivää siinä toivossa, ettei Vanha rouva karkaisi vaan kuinkas kävikään?

Belgialaisen kukon Dries Mertensin nopeasta avausmaalista huolimatta Massimiliano Allegrin poppoo takoi Partenopeita kuin vierasta sikaa Mario Mandzukicin kahdella ja Leonardo Bonuccin yhdellä nyytillä. Cristiano Ronaldo pohjusti molemmille sankareille yhden osuman.

Napolin kuolinkellot soivat jo tunnin pelin kohdalla, kun sen vasen laitapakki Mario Rui lensi toisella keltaisella lapulla pihalle. Kaiken kokenut Ancelotti oivalsi välittömästi, ettei Juvea kaadeta vajaalla pelaten.

Napolin eväät oli syöty ja hapannaama pakotettu vahvistamaan alakertaansa vasemman kaistansa hyökkääjien ja keskikentän kustannuksella mikä taas rampautti Partenopein rakentelua. Mertens ja Pjotr Zielinski eivät tee sentään vaihdosta maaleja.

Voitosta voittoon alkukauden seilannut Liverpool kohtasi neljän päivän sisään kahdesti Chelsean. Liigacupin pelissä se otti ensin reservipitoisella ryhmällä takkiinsa Anfieldillä lontoolaisilta niukasti.

Valioliigan taistossa Stamford Bridgella ei Chelsea onnistunut sentään toistamaan temppuaan, vaan Pool nousi vaihdosta tulleen Daniel Sturridgen viimeisen minuutin osumalla kaivamaan tasurin tuosta pelistä. Englannin maajoukkueratsu osui myös liigacupin pelissä Chelsean verkkoon.

Sturridgelle osuma oli jo kauden seitsemäs kaikki pre season-pelit mukaanlukien vähistä peliminuuteista huolimatta. Mies maalasi myös tsämppärin avauskierroksella Jürgen Kloppin miehistön kaataessa PSG:n 3-2 Anfieldilla.

Sturridge osui myös Napolin verkkoon pre seasonilla Dublinissa elokuun alussa Poolin kylvettäessä Partenopeita kokonaista 5-0.

Napoli pelasi tuossa pelissä käytännössä nykyisellä permanentillaan. Ainoastaan Mertens ja Tykkimiehistä sittemmin siirtynyt kolumbialaisveskari David Ospina puuttuivat sen rosterista.

Vaikka illan ottelu on vasta toista alkulohkon kierrosta, on Napolilla käytännössä tänään pakkovoiton paikka. Se tuijotteli jo kiikareita avauskierroksella Serbian Belgradissa Crvena zvezdaa vastaan.

Pool ja PSG ovat kiistatta tämän lohkon kovimmat joukkueet ja kampeavat itsensä väistämättä jatkoon, ellei mitään odottamatonta tapahdu.

Tänään nähdään maaleja molemmissa kenttäpäädyissä ja Rolle-sedän kalkulaattorissa yli 2.5 maalin näkeminen on todennäköisempää mitä bookkerit antavat ymmärtää.