SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Nämä CS:GO-kasvot nähdään viimeisten CS:GO-majoreiden kansainvälisessä selostustiimissä
  • Juuso
    Syngelmä

Nämä CS:GO-kasvot nähdään viimeisten CS:GO-majoreiden kansainvälisessä selostustiimissä

julkaistu: 05.05.2023 15:04

 

CS:GO:n viimeiset majorit järjestetään Ranskan Pariisissa 8-21. toukokuuta. Challengers Stage käynnistyy 8. toukokuuta, jossa mukana ovat niin ENCE kuin Aleksi “Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamas. Challengers Stagen 16:sta joukkueesta kahdeksan parasta etenee Legends Stagelle 16:n parhaan joukkoon.

Lue lisää: Majorit alkavat ensi viikolla – esittelyssä Challengers Stagen joukkueet

Pelaajatcom näyttää majorit suorana Twitchissä Arttu “Olvari” Hämäläisen johdolla, mutta keitä nähdään kansainvälisessä lähetyksessä ja paikanpäällä Pariisissa?

Analyysia johtavat Desk hostin roolissa Freya “Freya” Spiers ja Sam “Tech Girl” Wright. Jälkimmäinen ei osallistu majoreiden pudotuspelivaiheeseen, Champions Stagelle.

Kansainvälistä analyysia majoreiden yllättävistä käänteistä tarjoavat entiset ammattipelaajat Mathieu “Maniac” Quiquerez ja Jacob “Pimp” Winneche. Lisäksi analyysitiimissä nähdään Alex “Mauisnake” Ellenberg sekä HLTV:n operatiivinen johtaja Zvonimir “Professeur” Burazin, jota ei nähdä Champions Stagella.

Kansainvälisestä selostuksesta huolehtivat Mohan “launders” Govindasamy, Conner “Scrawny” Girvan, Anders “Anders” Blume, Jason “moses” O’Toole, Alex “Machine” Richardson, Harry “JustHarry” Russell ja Hugo “Hugo” Byron. Brittikaksikko JustHarry ja Hugo eivät osallistu Champions Stagelle.

Lavalla juontamisen hoitaa James “BanKs” Banks, ja haastattelut hoitavat BanKsin ohella Adam “Dinko” Hawthorne sekä Mads “Massive” Petersen. Massive ei osallistu Champions Stagelle. Champions Stagella nähdään myös ranskalainen juontaja, kun kotiyleisöä huudattaa Francois “Cnd” Balembois.

Lähde: HLTV | Kuva: Liquidpedia