SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Näin ison osan elämästään Aleksib:n joukkuetoveri on käyttänyt CS:GO:n pelaamiseen
  • Juuso
    Syngelmä

Näin ison osan elämästään Aleksib:n joukkuetoveri on käyttänyt CS:GO:n pelaamiseen

julkaistu: 25.02.2022 12:58

Aleksi “Aleksib” Virolaisen kipparoima G2 eteni viime viikolla IEM Katowice 2022 -huipputurnauksen pudotuspeleihin voittamalla Astraliksen alemman kaavion finaalissa karttavoitoin 2–1. G2 aloittaa pudotuspelinsä kuuluisalla Spodek-areenalla tänään perjantaina klo 16.30, kun vastaan asettuu Virtus.Pro.

Pelaajat.com näyttää ottelun suorana Twitchissä.

G2:n 16-vuotiaalla huippulupauksella, Ilya “m0NESY” Osipovilla, on käsittämätön määrä pelitunteja CS:GO:ssa nuoresta iästään huolimatta ja niistä ei m0NESYn menestyminen puolivälierissä jää ainakaan kiinni. Nuorukainen on nimittäin pelannut Valven taktista räiskintäpeliä yli 15 000 tuntia. Viisitoista tuhatta!

G2:n perustaja ja toimitusjohtaja Carlos Rodriguez teki uskomattomalta tuntuvan laskutoimituksen m0NESYn pelitunneista. Koska m0NESY on vasta 16 vuotta vanha ja hänellä on pelitunteja 15 000, tarkoittaa tämä, että hän on käyttänyt CS:GO:hon elämästään yli kymmenesosan (11%). Vielä jos kalkulaatioon lisää, että Osipov aloitti pelin pelaamisen 9-vuotiaana, nousee prosenttimäärä huomattavasti.

Omistautuneisuuden puutteesta venäläislupausta ei voi kukaan syyttää.

Lähde: G2m0NESY, CarlosR Kuva: NAVI