SEURAA MEITÄ:
×
Näin heität tärkeät kranaatit Miragen Counter-Strike 2 -versiossa
  • Juuso
    Syngelmä

Näin heität tärkeät kranaatit Miragen Counter-Strike 2 -versiossa

julkaistu: 28.09.2023 01:30

Vinkki 1 – Mutkan savuttaminen B-talosta

Ensimmäisellä videolla asetutaan B-talon terroristipäätyyn, josta löytyy kasa roskasäkkejä. Pelaaja asettuu tämän roskasäkkikasan päälle ja asettaa tähtäimensä edessä olevan korkean talon ja vieressä olevan talon välistä löytyvään kapeaan rakoon.

Savukranaatti heitetään normaalisti ilman hyppyä tai askelia. CS:GO:ssa mutka jouduttiin savuttamaan kahdella savukranaatilla, mutta tämä uusi savu menee hieman syvemmälle mutkaan, jolloin toista savukranaattia ei tarvita koko näkyvyyden peittämiseen.

Vinkki 2 – Linkin valottaminen

Kun A-pommipaikka halutaan ottaa haltuun keskustan kautta, voi hyökkäävä joukkue valottaa keskustan ja A-pommipaikan yhdistävän linkin. Yksinään tämä valokranaatti ei tee tuhoa, mutta oikein ajoitetulla valokranaatilla ja joukkuetoverin etenemisellä voidaan saada aikaan tärkeä avaustappo.

Valokranaatin heittävä joukkue asettuu kyykkyyn keskustasta löytyvän kärryn taakse ja heittää sitten valokranaatin normaalisti videon osoittamalla tavalla.

Vinkki 3 – Junglen ja linkin savuttaminen samasta paikasta

Nämä kaksi tärkeää A-pommipaikan savukranaattia voidaan heittää samasta paikasta. Ensin asetutaan palatsin ja tukikohdan välistä löytyvään nurkkaan.

Tähtäin asetetaan sitten pelaajan näkökulmasta poikittain olevaan keskimmäiseen poikkipuuhun. Ensimmäinen savukranaatti heitetään hyppyheitolla. Ensimmäinen savukranaatti peittää näkyvyyden junglesta.

Toinen savukranaatti heitetään siirtämällä tähtäin kattoantennin yläosan puoliväliin. Ensimmäisen tapaan, myös tämä savukranaatti heitetään hyppyheitolla.

Vinkki 4 – One-way-savu ikkunaan

Tämä tarkka savukranaatti heitetään asettumalla CT-tukikohdan nurkkaan. Tähtäin asetetaan B-pommipaikan suunnalta löytyvien kahden kattokappaleen väliin.

Savukranaatti heitetään hyppyheitolla, jolloin se kimpoaa juuri oikein ikkunan alapuolelle peittäen näkyvyyden hyökkäävältä joukkueelta. Keskustaa puolustava pelaaja voi kuitenkin hypätä ikkunakarmille ja katsoa keskustaa savukranaatin ylitse.

Lähde: Nades Out Here | Kuva: Valve