SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Näillä ohjeilla voit tehdä omia radiokomentoja CS:GO:ssa!
  • Sauli
    Rautiainen

Näillä ohjeilla voit tehdä omia radiokomentoja CS:GO:ssa!

julkaistu: 10.06.2021 14:30

Counter-Strike: Global Offensivessa on monia yllättäviä ominaisuuksia, joihin voi päästä käsiksi niin kutsutun kehittäjäkonsolin avulla. Konsolin voit laittaa päälle yksinkertaisesti asetuksista ja täten avata pelin tarjoamat mahdollisuudet aivan uudella tavalla.

Tässä jutussa keskitymme radiokomentoihin.

CS:GO:ssa voit kommunikoida joukkueesi kanssa joko ääntäsi, kirjoitettua tekstiä tai radiokomentoja käyttäen. Poikkeuksena botit, jotka kuuntelevat vain radiokomentoja, joiden mukaan ne on ohjelmoitu toimimaan.

Radiokomennot ovat olleet Counter-Strikessa pitkään, kuitenkin niitä oli ennen pelissä enemmän. Vuonna 2012, kun CS:GO julkaistiin, useampi ikoninen radiokomento poistui ensisijaisesta valikosta. Voit esimerkiksi alla olevan lyhyen videon avulla muistella tai ensimmäistä kertaa nauttia vanhoista CS-radiokomennoista.

Mutta kuten arvata saattaa, myös vanhoihin poistettuihin radiokomentoihin pääsee käsiksi konsolin kautta. Tässä muutama esimerkki:

  • Cover Me!  Konsoliin: coverme
  • Hold This Position! Konsoliin: holdpos
  • Taking Fire, Need Assistance! Konsoliin: takingfire

Konsolin avulla pelaaja voi myös itse luoda omia radiokomentojaan pelasi sitten harjoituskartoissa tai kilpailullista kynäriä. Ohjeet ovat simppelit:

  • Avaa konsoli
  • Kirjoita seuraava komento konsoliin: playerradio asd “pelaajatcom”
  • Ja kirjoita välimerkkien “” sisälle mitä ikinä haluatkaan tiimillesi radion avulla ilmaista. Paina enter ja radiokomento ilmestyy chattiin näkyväksi kaikille (muista myös radion kielenkäytössä normaalit tavat ja toisen ihmisen kunnioittaminen).

Iloisia radiohetkiä!

Kuva: Valve

Tuoreimmat uutiset: