SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NAF jatkaa Liquidin CS:GO-joukkueessa – Miten käy uudelleenrakennuksen?
  • Onni
    K

NAF jatkaa Liquidin CS:GO-joukkueessa – Miten käy uudelleenrakennuksen?

julkaistu: 30.11.2021 09:00

Kanadalainen CS:GO-ammattilainen Keith “NAF” Markovic ilmoitti eilen illalla solmineensa jatkosopimuksen joukkueensa Team Liquidin kanssa vuoteen 2024 asti.

Markovicin jatko Liquidissa selättää huhut, joiden mukaan nykyisestä kokoonpanosta vain Jonathan “EliGE” Jablonowski jatkaisi joukkueessa vielä ensi vuonna. Nyt Markovic on kokoonpanosta ainoa, joka on varmasti mukana Liquidin ensi vuoden suunnitelmista.

Kanadalaispelaaja on viimeaikoina näyttänyt vahvaa osaamistaan, sillä hän on takonut kolmen viime turnauksen aikana vaikuttavan 1.19 ratingin. Viime viikolla pelatussa BLAST Premier Fall Finalissa Markovic ylsi 1.15 ratingiin ollen joukkueensa tilastollisesti paras pelaaja.

Markovic on voittanut Liquidissa Intel Grand Slamin, IEM Colognen, sekä neljä MVP-palkintoa.

Kokoonpanoon tulevat muutokset ovat nyt täysin auki, mutta Jake “Stewie2K” Yip ja Gabriel “Fallen” Toledo ovat edelleen suurella varmuudella poistumassa joukkueesta.

Aikaisemmin tässä kuussa rantautuneiden huhujen mukaan Liquid olisi ollut rakentamassa Jablonowskin ympärille kokoonpanoa, joka koostui Richard “shox” Papillonista, Vinicius “VINI” Figueiredosta, Nick “nitr0” Cannellasta sekä AWP-pelaajasta.

Lähde: HLTV, Keith “NAF” Markovic, Team Liquid

Kuvalähde: Team Liquid

Tuoreimmat uutiset: