SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Myyntihinta paljastettiin: CS-tähti Donk ei ole lähtökohtaisesti koskaan kaupan
  • Perttu
    Leinonen

Myyntihinta paljastettiin: CS-tähti Donk ei ole lähtökohtaisesti koskaan kaupan

julkaistu: 04.06.2024 17:00

Kohta vuoden päivät Spiritin Counter-Strike 2-joukkuetta edustanut Danil “donk” Kryshkovets on ihastuttanut kuluneen vuoden aikana CS-yhteisöä hämmästyttävillä otteillaan. Spiritin scouttina toimiva Alexey “OverDrive” Biryukov paljastikin, että vasta 17-vuotias supertähti ei ole kaupan mistään hinnasta.

Tarkemmin sanottuna hinta löytyy, mutta siihen ei kuka tai mikä tahansa organisaatio kykene jos ylipäätään pystyy kukaan. OverDrive paljasti venäjänkielisessä haastattelussa, että Donkin hintalappu on 5 miljoonaa dollaria.

OverDrive korosti haastattelussa, että Donkilla ei ole haluja siirtyä Spiritista mihinkään. Nuorukaisella on Spiritissa hänen mukaansa kaikki mitä supertähti tarvitsee.

Donk on myös itse kertonut, että hänellä ei ole aikomustakaan lähteä Spiritista.

Donk on saanut monet meritoituneet CS-pelaajat näyttämään servulla vasta-alkajilta, kun nuorukainen syöksyy vastustajiensa kimppuun turhia kumartelematta W-pohjassa tiputellen samalla päitä hurjalla prosentilla.

Donk on pelannut tämän vuoden puolella turnauksissa keskiarvolta hurjalla 1.46 ratingilla. Nuorukainen on syystäkin pelaaja, joka herättää rutkasti mielenkiintoa myös kilpailevissa organisaatioissa.

Spirit fanit voivat kuitenkin olla levollisin mielin, sillä 5 miljoonan dollarin hinnalla Donkia ei ole ostamassa kukaan.

Kuva: Spirit Youtube Lähde: DotEsports