SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Muutoksia Pelaajatcom Liigan Legendoihin! Uusi eloraja ja ilmainen kuukausi!
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Muutoksia Pelaajatcom Liigan Legendoihin! Uusi eloraja ja ilmainen kuukausi!

julkaistu: 01.03.2022 16:10

Maaliskuu tuo tullessaan muutoksia Pelaajatcom Liigan Legendat -hubiin. Muutokset koskevat elorajaa, hubin maksullisuutta ja palkintoja.

FACEIT on tehnyt muutoksia Faceit Pro Leagueen (FPL) ja Faceit Pro League Challengeriin (FPLC). Nämä uudistukset nostavat kyseisten liigojen tasoa ja tarjoavat erityisesti uusille talenteille enemmän mahdollisuuksia nousta huipulle.

Esimerkiksi FPLC Europen kuukausittainen palkintopotti nousee 3000 dollarista 9000 dollariin! Tämän uudistusaallon yhteydessä myös FPLCQ:n (Faceit Pro League Challenger Qualifier) säännöt muuttuvat. Jatkossa FPLCQ:een voi päästä vain yli 3000 eloiset pelaajat. Lisää uudistuksesta voit lukea täältä.

Ainakin maaliskuun ajan Legendat-hubin sisäänpääsyrajaksi nostetaan 2700 elopistettä. Mikäli sen sijaan putoat alle 2600 elopisteeseen, sinut poistetaan hubista. Lisäksi Legendat-hubiin pääsee mukaan nyt ilman Pelaajatcom Liigan kuukausimaksua.

Yllä mainittujen lisäksi hubissa pelataan 2 liigakautta kuukaudessa. Yksittäisen kauden palkintopotti on seuraavanlainen:

1. 150€
2. 100€
3. 75€
4-5. 50€

Yhteensä hubissa jaetaan kuukausittain 850€ rahapalkintoina kahden kaksiviikkoisen kauden aikana.

Näiden lisäksi hubissa jaetaan jatkossakin kuukausittain 3x FPLCQ slotteja. Uusien sääntöjen mukaan, mikäli palkintosijalla on pelaaja, jolla ei ole kuukauden päättymishetkellä 3000 elopistettä, annetaan palkinto seuraavalle pelaajalle. FPLCQ-paikat jaetaan jatkossakin koko kuukauden kestävän palkintoladderin mukaan.

Muutokset tulivat voimaan yön aikana ja uusi kausi on jo käynnissä! Liity mukaan Pelaajatcom Liigaan täältä!