SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
MuSa – GBK: Kumpi nousee Ykköseen?
  • Toimitus

MuSa – GBK: Kumpi nousee Ykköseen?

julkaistu: 13.10.2018 13:12

Ykkösen nousukarsinnan jälkimmäisessä osassa MuSa ja GBK ottavat yhteen MuSan Wembleyllä Porissa. Huipputasaisen avausosan vei Arjan Goljahanpoorin alanurkkaan suuntautuneen vedon turvin GBK yhdellä maalilla Kokkolassa.

Musan Salama vei oman lohkonsa voiton. GBK johti läpi kauden C-lohkoa, mutta hävisi runkosarjan viimeisen ottelunsa TPV:lle, joka kiri niukasti lohkonsa keulille kalkkiviivoilla ja kohtaa toisessa karsintapelissä MyPan. GBK selviytyi karsintaan kolmen lohkon parhaana kakkosena.

Avausottelua hallitsi MuSa vieraskentältä huolimatta ja se sai pelivälineen kertaalleen nuolemaan ylärimaa ja taisi kuula pyöriä myös GBK:n maaliviivallakin.

GBK antoi MuSan pyörittää peliä ja iski taitavilla yksilöillään vastaan, joista kerran siis onnistuikin.

Kupletin juoni tulee varmasti olemaan toisessa osassa tänään samanlainen. Vieraiden passiivisuuden toisaalta ymmärtää hyvin. Sen lähtiessä otteluun maalin johtoasemassa, tarvitsee MuSa ehdottomasti ainakin yhden repun mikäli aikoo Ykkösen paikan saavuttaa.

Vastaavasti GBK:n onnistuessa mahdollisesti vastaiskuistaan, tarvitsevat isännät jo vähintään kolme kaappia tai se on adjö!

Rolle-setä uskoo, että tänään nähdään maaleja! Johtoasemasta toiseen osaan lähtevästä GBK:sta saa kuitenkin sen verran hulppeita kertoimia niiden todennäköisyyteen nähden, että vieraisiin on yksinkertaisesti tänään vain panostettava!