SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Muistatko ikonisen Borat-hahmon? – Osallistui Twitch-striimiin
  • Sauli
    Rautiainen

Muistatko ikonisen Borat-hahmon? – Osallistui Twitch-striimiin

julkaistu: 21.10.2020 14:30

Brittiläisen koomikon Sacha Baron Cohenin hahmo Borat teki striimidebyyttinsä eilen. Ikoninen hahmo tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi vuonna 2006, kun Borat-elokuva julkaistiin.

Elokuvan juoni on parodia dokumentti, jossa Kazakstanilainen toimittaja Borat saapuu tutkimaan Yhdysvaltojen kulttuuria. Elokuva on täynnä käsikirjoittamattomia kohtaamisia ihmisten kanssa, joilla ei ole hajuakaan, ettei Borat ole oikea henkilö.

Elokuvassa Borat tahallaan aiheuttaa tilanteita, joissa haastateltavat joutuvat riemastuttavan hauskoihin ja kiusallisiin tilanteisiin. Elokuvaa on luonnehdittu komedioiden kuninkaaksi ja Cohenin näyttelijän suoritusta ainutlaatuiseksi.

Nyt striimauspalvelu Twitch ilmoitti, että Borat saapuu alustalle 20. lokakuuta pelaamaan striimaaja DrLupon kanssa. Esiintyminen oli osa Boratin jatko-osan markkinointia, joka julkaistaan tänä vuonna.

Mikäli missasit suoran lähetyksen, voit katsoa Boratin ensiesiintymisen kokonaisuudessaan ylläolevasta videosta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Kuva: Borat