SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
MOUZ ja Navi jahtaavat pudotuspelipaikkaa Kööpenhaminan majoreilla
  • Juuso
    Syngelmä

MOUZ ja Navi jahtaavat pudotuspelipaikkaa Kööpenhaminan majoreilla

julkaistu: 22.03.2024 08:17

Sekä Aleksi “Aleksib” Virolaisen Natus Vincere että Jimi “Jimpphat” Salon MOUZ aloittivat Counter-Strike 2 Kööpenhaminan major-turnauksen Elimination Stagen kahdella voitolla, mikä tarkoittaa sitä, että kumpikin suomalainen on nyt vain yhden BO3-voiton päässä kevään tärkeimmän turnauksen pudotuspelipaikasta.

Pelaajatcom näyttää jälleen puolet päivän otteluista, kun kello 14 tutulle studiolle istahtaa Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Aleksi “allu” Jalli. Loput otteluista näyttää Elisa Esports.

Lähetys alkaa tuttuun tapaan ennen kello 14:ää Pelaajatcomin Twitch-kanavalla.

Kello 14 alkavassa ottelussa kohtaavat Cloud9 ja G2. Molemmat ovat voittaneet ja hävinneet yhden ottelun, joten suuria panoksia tässä ottelussa ei ole. Ottelu toimii oivana testinä molemmille joukkueille ennen huomisen tärkeitä b03-otteluita.

Kello 15 jatketaan Pelaajatcomin striimissä Eternal Firen ja FaZe Clanin ottelulla. Paperilla FaZe Clan lähtee otteluun suosikkina, mutta turkkilaisjoukkue Eternal Fire voitti avauspäivänä Pariisin major-mestarin Vitalityn 13–10 ja hävisi vain niukasti MOUZ:ille 11–13.

Kenraalina illan huippuottelulle toimii kello 16 alkava kahden altavastaajajoukkueen, paiNin ja TheMongolzin välinen ottelu. Panokset ovat kovat, sillä ottelun hävinnyt joukkue poistuu kolmen peräkkäisen tappion jälkeen turnauksesta.

Ilta huipentuu Spiritin ja Natus Vinceren kohtaamiseen kello 19. Ottelun voittanut joukkue etenee major-turnauksen pudotuspeleihin.

Natus Vincere joutui yllättävän tiukoille TheMongolzia vastaan (13–10) ja voitti niin ikään tasaisessa ottelussa G2 Esportsin 13–11.

Spirit on osoittanut jälleen olevansa muutakin kuin ilmiölupaus Danil “donk” Kryshkovets. Jokainen joukkueen pelaajista on tehnyt tuhoisaa jälkeä major-turnauksen alussa.

Cloud9 kaatui kierrosvoitoin 13–7 ja Imperial jäi täysin jalkoihin lukemin 13–2. Pelottavaa Virolaisen ja Natus Vinceren kannalta on se, että Spiritin voitot tulivat rutiinilla, ilman sen suurempaa hikoilua.

Vihje: Spirit voittaa.