SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
mousesports-tähti uskoisi siirtosummansa olevan seitsennumeroinen luku
  • Juuso
    Syngelmä

mousesports-tähti uskoisi siirtosummansa olevan seitsennumeroinen luku

julkaistu: 10.07.2021 09:00

IEM Kölnin lehdistötilaisuudessa haastateltiin mousesportsin tähtipelaajaa, Robin “ropz” Koolia. Haastattelu keskittyi huhuihin hänen ympärillään koskien lähtöä mousesportsista.

“Minulla ei koskaan ollut selkeää halua lähteä joukkueesta. Juuri ennen nykyisen kokoonpanon muodostamista minun jatkostani oli epäselvyyksiä, mikä oli aika erikoista. Minulla on edelleen sopimus mousesportsin kanssa, pelaan Counter-Strikea ja halua menestyä. Aikaisemmin minulla ei ollut mahdollisuutta siirtymiseen. Nyt meillä menee paremmin, enkä oikeastaan edes halua lähteä. Olemme erittäin hyvässä tilassa, joten tuskin otan edes huomioon mahdollisia siirtotarjouksia.”

Ropzilta kysyttiin eikö häntä houkuta todennäköinen seitsennumeroinen siirtosumma. Ropz on virolainen, joka on CS:GO-maailmassa todella pieni kansalaisuus. Tällainen siirtosumma olisi historiallinen virolaispelaajalle.

“Kaikilla huippupelaajilla on paljon arvoa. Kaikki parhaat maksavat. “s1mple”, “ZywOo”, “device”, “NiKo”. Jokainen heistä.”

Tarkkaa siirtosummaa hän ei itselleen kuitenkaan aseta.

“Mielestäni on ok maksaa kaltaisestani pelaajasta seitsennumeroinen summa. Minulla on paljon turnausvoittoja ja olen menestynyt pelaaja. Sitä millä summalla kuvittelen itseni siirtävän jätän kertomatta.”

Ropz ja mousesports pelaavat IEM Köln -turnauksessa, joka on ensimmäinen LAN-turnaus COVID19-pandemian alkamisen jälkeen. Joukkue aloittaa Kölnin urakkansa tiistaina pohjoisamerikkalaista Bad News Bearsia vastaan.

Lähde: GameInside

Kuva: ropzicle

Tuoreimmat uutiset: