SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Mousesports ja Miikka ”suNny” Kemppi ESL One New Yorkin voittoon!
  • Miikka
    Mäkinen

Mousesports ja Miikka ”suNny” Kemppi ESL One New Yorkin voittoon!

julkaistu: 01.10.2018 03:29

Mousesports nousi ESL ONE New York CS:GO -turnauksen voittoon ollessaan jo 2-1 tappiolla ottelusarjassa Team Liquidia vastaan. Dust2:ssa käydyn tiukan väännön jälkeen (erät 19-17), siirryttiin viimeiseen mappiin Mirageen, jonka mousesports vei nimiinsä 16-8.

Miikka ‘suNny’ Kemppi pelasi finaalit erinomaisella tasolla ja oli yksi mousesportsin hahmoista Chris ‘chrisJ’ de Jongin kanssa. Voitosta mousesports tulee kuittaamaan 125 000 dollaria. SuNnylle ja mousesportsille tämä on vuoden toinen isompi rahastus, ensimmäisen ollessa V4 Future Sports Festival -turnaus, joka käytiin maaliskuussa Budabestissä.

Miikka “suNny” Kemppi kommentoi hltv.orgille voiton jälkeen, että comeback Fnaticia vastaan lohkovaiheessa auttoi heitä uskomaan, että he voivat voittaa koko turnauksen ja se auttoi heidät tänään nousemaan tappioasemasta voittoon Team Liquidia vastaan.

Viimeissä kartassa chrisJ nousi pelin ratkaisijaksi. Joukkueen rahatilanne oli todella huono 14-8 tilanteessa, mutta de Jong otti joukkueen reppuselkään ja voitti tärkeän kierroksen yhdellä viittä vastaan A-pommipaikalla.

Kuvalähde: ESLCS, SuNnyn kommentit: HLTV.org