SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Mortal Kombat -pelaaja kritisoi kehittäjää kieli poskessa – Potkittiin ulos kesken turnauksen
  • Niko
    Nikkilä

Mortal Kombat -pelaaja kritisoi kehittäjää kieli poskessa – Potkittiin ulos kesken turnauksen

julkaistu: 21.01.2021 10:00

Taistelupelien klassikkoihin kuuluvan, kuuluisasti verisen Mortal Kombat -pelin ympärillä pyörii yhä vahva ja uskollinen kilpapeliskene. Sarjan uusimman osan, Mortal Kombat 11:n viralliset liigat ovat parhaillaan käynnissä, ja viime viikolla kilpailtiin Yhdysvaltojen itä ja länsi -liigoissa. Panokset ovat silkan kunnian lisäksi kohtuulliset, sillä liigojen palkintopotti on yhteensä 20 000 dollaria.

Siksi onkin varsin ikävää, että erään pelaajan matka päättyi niin nopeasti ja yllättävästi. Titaniumtigerzz ja Krispifungus ottelivat toisiaan vastaan viikonlopputurnauksen pudotuspeleissä, ja ottelun panoksena oli paikka häviäjien lohkon semifinaalissa. Taiston ollessa käynnissä ottelulähetys siirtyi kuitenkin varoittamatta selostajiin, jotka kertoivat ilmaantuneesta “tilanteesta”, jota yritettiin selvittää.

Myöhemmin ilmoitettiin, että Krispifungus tulisi etenemään seuraavaan otteluun, vaikka tilanne oli ollut ennen ottelutaukoa 0-0. Titaniumtigerzz vahvisti myöhemmin Twitterissä, että hylkääminen johtui hänen Sheeva-hahmolle antamastaan hyökkäysvariaation nimestä, WhyDidNRSdoThis.

Nimi peilasi monien muiden pelaajien Sheevalle antamaa kritiikkiä. Tätä on kritisoitu liian helpoksi hahmoksi, etenkin ei-blokattavan Dragon Drop -hyökkäyksen vuoksi

“Sen (nimen) oli tarkoitus olla hauska, sillä käyttämäni hahmo oli periaatteessa äärimmäisen helppo. Vitsinä oli, “miksi he loisivat näin helpon hahmon”?” Titaniumtigerzz kommentoi Kotakulle.

Titaniumtigerzz sanoi myös, ettei hänelle annettu varoitusta tai tilaisuutta vaihtaa käyttämäänsä nimeä. Positiivisena puolena on, että tapahtuman luoma julkisuus on kerännyt paljon tukea, ja Titaniumtigerzz aikookin jatkaa kilpailua tulevissa turnauksissa.

Lähteet: Mortal Kombat, Kotaku, Eventhubs Kuvalähde: WB Games