SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Hanzo Lunar New Year
  • Atte
    Leppänen

Mitä pitää sisällään Overwatchin Lunar New Year?

julkaistu: 25.01.2019 13:43

Overwatchin kiinalaista uutta vuotta ja alkavaa sian vuotta juhlistava Lunar New Year -tapahtuma potkaistiin käyntiin odotetusti eilen 24.1. “Year of the Pig” toi mukanaan uutta sisältöä, kuten skinejä ja muuta hahmosälää, sekä tapahtuman luonteeseen sopivaa juhlallista ilmeen peliin. Poikkeuksellisen pitkä tapahtuma kestää aina helmikuun 18. päivään saakka.

Uusia skinejä odotetaan yleensä kaikista kuumeisimmin ja tällä kertaa niitä siunattiin kahdeksalle hahmolle, jotka ovat Brigitte, Reinhardt, Tracer, Hanzo, Reaper, Orisa, Torbjörn ja Zenyatta. Luonnollisesti myös aiempien vuosien lukuisat Lunar New Year -skinit tekevät paluun. Kaikki tapahtuman aikana saatavilla olevat skinit ovat saaneet inspiraationsa tietenkin kiinalaisesta kulttuurista ja kansanperinteestä.

Tapahtuman muuhun oheissisältöön kuuluu myös yksi highlight intro, joka meni tällä kertaa Luciolle ja kaksi emotea, jotka menivät Solider 76:lle ja Analle. Erikoista kyllä, mutta vaikka sian vuosi olisi ollut täydellinen tapa lelliä possumaisen tankin, Roadhogin ystäviä, ei kyseinen hahmo saanut merkkivuotensa kunniaksi minkäänlaista uutta sisältöä. Toki vanha Bajie-skini on hahmolle silti jälleen ostettavissa tapahtuman ajan.

Year of the Pig päästää pelaajat myös pelaamaan capture the flag -pelimuotoa, eli tuttavallisemmin lipunryöstöä parilla teemaan sopivalla kartalla. Toinen näistä kartoista on normaaleista pelimuodoista tuttu, Koreaan sijoittuva Busan ja toinen Thaimaahan asetettu Ayutthaya. Näiden lisäksi myös tietenkin Kiinasta löytyvä control-kartta Lijiang Tower saa uudenvuoden viettoon sopivan ilmeen tapahtuman keston ajaksi.

 

Kuva: Blizzard Entertainment