SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Mitä ostaa lahjaksi pelaamisesta kiinnostuneelle?
  • PJ

Mitä ostaa lahjaksi pelaamisesta kiinnostuneelle?

julkaistu: 09.12.2020 15:00

Artikkeli on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä DNA:n kanssa.

Joulukuu saapui niin myös Pelaajatcomin suosittelema DNA-tuotevalikoima! Valikoimaan kuuluvilla tuotteilla voit nostaa pelaamisesi uudelle tasolle. Tunnistat tuotteet kätevästi niillä varustetuista ”Pelaajatcom suosittelee”-tarroista DNA:n verkkokaupassa.

Suosittelemamme tuotevalikoima sisältää yhdeksän (9) laatutuotetta, jotka sopivat hyvin esimerkiksi joululahjaksi pelaamisesta kiinnostuneelle. Nostamme tässä artikkelissa esille kolme tuotetta tarkemmin.

Pelaajatcomin suosittelemaan tuotevalikoimaan kuuluvat:

Lenovo Legion 5

Mikäli pelaaminen kiinnostaa ja haussa on tehokas pelitietokone, joka kulkee myös kätevästi mukana, Lenovo Legion 5 on oiva valinta. Tyylikkäästä tehopakkauksesta löytyy kaikki, mitä unohtumattomaan pelikokemukseen voi toivoa.

Legion 5 on varustettu laadukkaalla NVIDIA GeForce RTX 2060 –näytönohjaimella. Tämä rinnastettuna Intelin i5-10300H –suorittimeen takaavat yhdessä pelien sujuvan ja näyttävän pyörittämisen.

Pelikannettava on varustettu tarkalla ja nopealla 144 Hz virkistystaajuuden omaavalla näytöllä, joka mahdollistaa aidon sekä sulavan pelaamiskokemuksen. Tallennustilaa nopealta SSD-tallennuslevyltä löytyy 512 GT:n verran. 16 Gt:n RAM-muisti mahdollistaa monen ohjelman samanaikaisen pyörittämisen.

Alle 2,5kg painava tehopakkaus on tehty pelaajalle, joka vaatii pelaamiseltaan paljon. Voit ostaa tuotteen DNA:n verkkokaupasta nyt vain hintaan 1199,00€.

 

Lenovo Legion Y25 24,5” –pelinäyttö

Tässä näytössä on kaikki, mitä todellinen FPS-pelaaja voi siltä toivoa. 240 Hz virkistystaajuus ja 1 millisekunnin ei jätä sinua arvelemaan, pyöriikö kuva sulavasti tai jääkö sinulta tärkeitä freimejä näkemättä.

Näyttö on kooltaan 24,5 tuumaa ja se on varustettu Full HD IPS –paneelilla. Voit asetella näytön juuri sinulle sopivaan asentoon ja nauttia sen tarjoamasta 99% sRGB-värimaailmasta.

Hyvillä liitännöillä varusteltu Lenovo Legion Y25 on myös G-sync ja FreeSync –yhteensopiva. Voit ostaa tuotteen DNA:n verkkokaupasta nyt vain hintaan 379€.

 

Roccast Burst Pro –pelihiiri

Kyseessä on juuri pelaamiseen räätälöity, äärimmäisen kevyt pelihiiri. Sen ergonomisen tuntuman ansiosta sinulta taittuvat vaivattomasti myös pidemmät pelisessiot.

Roccat Burst Pro painaa ainoastaan 68 grammaa ja on varustettu joustavalla PhantomFlex-kaapelilla. Sen ansiosta sinun on hankala edes huomata koko kaapelin olemassaoloa, vaikka hiiresi kulkisi pitkiäkin matkoja edestakaisin hiirimatolla.

Voit säätää hiiren liikesensorin juuri haluamallesi tasolle jopa 16 000 DPI-tarkuuden avulla. Sen kytkimet takaavat hyvän nopeuden sekä tarkkuuden ja kestävät 100 miljoonaa painallusta.

Mikäli hyvä pelihiiri huokeaan hintaan kiinnostaa, valitse Roccat Burst Pro. Voit ostaa tuotteen DNA:n verkkokaupasta nyt vain hintaan 49€.