SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Mitä ihmettä? Rakastettu CS:GO-kartta palaa yhden turnauksen ajaksi
  • Juuso
    Syngelmä

Mitä ihmettä? Rakastettu CS:GO-kartta palaa yhden turnauksen ajaksi

julkaistu: 13.08.2022 16:20

SteelSeries Nova Invitational 2022 on turnaus, jossa neljä joukkuetta kilpailee netissä $5 000 pääpalkinnosta. Välierät pelataan “paras yhdestä” -periaatteella ja finaali “paras kolmesta” -periaatteella. Ylivoimainen suosikki on tänä vuonna kaikki isot turnaukset voittanut FaZe. Haastamassa kärkijoukkuetta ovat OG, SINNERS ja Tricked.

Kuulostaa aika tylsältä, mutta odotahan kun luet lisää. Aktiivisen karttavalikoiman sijaan turnauksessa pelataan nimittäin kolmea karttaa, jotka eivät ole aivan mitä tahansa karttoja.

Turnauksen karttavalikoimaan kuuluvat nimittäin legendaarisen Train-kartan legacy-versio, niin ikään aktiivisesta valikoimasta jo hyvä tovi sitten poistuneen Cachen legacy-versio ja myös Dust I, jota ei ole aiemmin juurikaan nähty ammattilaispelaajien FPL– saati ammattiotteluissa. Kyseessä siis ensimmäinen Dust, ei suinkaan reilusti pelatumpi Dust II.

Turnausta striimaa Twitchiin tanskalainen ex-ammattipelaaja ja nykyinen analyytikko Jacob “Pimp” Winneche. Pääset seuraamaan lähetystä klikkaamalla tästä. Lähetyksessä vierailee myös muita kommentaattoreita.

Ensimmäinen välierä FaZen ja Trickedin välillä päättyi FaZen niukkaan 16–14 voittoon Dust I -kartassa. Toinen välierä OG:n ja SINNERSin välillä alkaa kello 15.30 ja finaali pelataan kello 16.50.

Lähteet: HLTV, PimpCSGO | Kuva: Valve