SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Mitä ihmettä? Parjattu Ninjas in Pyjamas tekee käsittämätöntä jälkeä
  • Perttu
    Leinonen

Mitä ihmettä? Parjattu Ninjas in Pyjamas tekee käsittämätöntä jälkeä

julkaistu: 10.06.2024 20:39

Ninjas in Pyjamas uusi kokoonpanoaan rajusti sen jälkeen, kun se epäonnistui katastrofaalisesti karsimaan itseään Counter-Strike 2:n ensimmäiseen major-turnaukseen.

Ruotsalaisorganisaation joukkueeseen tehtiin suursiivous, kun ulos laitettiin Kristian “k0nfig” Wienecke, Patrick “es3tag” Hansen, Daniil “headtr1ck” Valitov ja valmentaja Daniel “djL” Narancic.

NIP-legenda Fredrik “REZ” Sterner ja IGL-pelaaja Alejandro “alex” Masanet olivat ainoat, jotka saivat pitää työpaikkansa.

Joukkueeseen tuotiin sisään ruotsalaiset Max “maxster” Jansson ja Isak “isak” Fahlén. Jansson nostettiin Ninjas in Pyjamasin akatemiajoukkue Young Ninjasista ja Fahlén hankittiin puolestaan GamerLegionista.

Lisäksi AWP-pelaajan rooliin hankittiin ukrainalainen Artem “r1nkle” Moroz ja valmentajan tontille hyppäsi Richard “Xizt” Landström.

Uusittu joukkue teki ensimmäisen kunnon esiintymisensä Yalla Compass 2024 -turnauksessa, jossa se eteni sensaatiomaisesti aina finaaliin asti. Ilo ja tekemisen meininki oli silminnähden palannut jälleen legendaarisen ruotsalaisorganisaation tekemiseen ja heti ensimmäisessä turnauksessa jackpot jäi vain niukasti saavuttamatta.

NIP kärsi finaalissa tappion TheMongolzille, mutta REZ:n Pleygg:lle antama haastattelu luo uskoa ruotsalaisorganisaation uudesta tulemisesta.

“Joukkueessa on täysin erilainen tunnelma kuin aikaisemmin, paljon uusia pelaajia uudella energialla. Energia ei ole koskaan aikaisemmin ollut vastaava. Nyt on niin paljon hauskempaa pelata ja nautin jokaisesta hetkestä täysillä. Tämä tuntuu täyden uudelta NIP:ltä ja minun on valtavan helppo pelata näiden kaverien kanssa”, Kokenut ruotsalaispelaaja kertoo uusitun joukkueen tunnelmista.

Erityisesti positiivisesta asenteestaan ja energiastaan suitsutusta REZ:ltä saa joukkueen 19-vuotias AWP-pelaaja R1nkle. Ukrainalaisnuorukainen on ihastuttanut ja vihastuttanut CS-katsojia todella railakkailla tuuletuksillaan ja huudoillaan jo lyhyessä ajassa.

“R1nkle on iso osa meidän menestymistämme tähän saakka. Hän auttaa meitä valtavasti hypellä ja energiallaan, hän on ollut loistohankinta joukkueeseen”, REZ ylistää uutta joukkuetoveriaan.

NiP:n uusi ilme näkyi heti tänään maanantaina päivitetyssä HLTV:n ylläpitämässä CS-rankingissa. Joukkue nousi peräti 22 pykälää sijalle 21.

Kuva: REZ Lähde: Pley.gg