SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Mitä dominointia! Aleksib murskasi ruotsalaiset Infernossa!
  • Juuso
    Syngelmä

Mitä dominointia! Aleksib murskasi ruotsalaiset Infernossa!

julkaistu: 28.01.2022 20:03

G2 kohtasi päivän toisessa ottelussaan NIPin BLAST Premier Spring Groups 2022 -turnauksessa. Pelattavaksi kartaksi valikoitui Inferno.

Aleksi “Aleksib” Virolainen ja G2 aloittivat ottelun CT-puolella. Suomalaiskatsojat saivat nannaa heti ottelun avauskierroksella, kun suomalaiskapteeni otti upeat kolme tappoa pistoolikierroksella.

G2 voitti ensimmäiset viisi kierrosta, jonka jälkeen NIP avasi pistetilinsä. 5–2 tilanteessa G2 kasvatti johtonsa 9–2:een. Tauolle lähdettiin G2:n johtaessa 10–5.

Ottelun toinen puolisko alkoi eurooppalaisten johdossa, kun G2 voitti toisen pistoolikierroksen. Toinen puolisko oli G2:n täyttä dominointia, kun NIP sai kasaan vain yhden kierroksen. G2 murskasi päivän toisessa ottelussa NIPin 16–6.

Ottelun parhaan ratingin sai ilahduttavasti Aleksib. Suomalaiskapteenin rating oli 1.50. NIPin pelaajilla ei sen sijaan mennyt yhtä hyvin, peräti kolme joukkueen pelaajaa (Love “phzy” Smidebrant, Nicolas “Plopski” Gonzalez Zamora ja Patrick “es3tag” hansen) ottivat jokainen alle 10 tappoa.

Aleksib ja G2 pelaavat vielä tänä iltana lohkovoitosta. Ottelun on määrä alkaa klo 22.30 Suomen aikaa. Vastustaja ei ole vielä tiedossa, mutta se on joko Complexity, BIG tai NIP.

Pelaajatcom näyttää kaikki BLAST-ottelut suorana Twitchissä.

Kuva: AleksibCSGO

Tuoreimmat uutiset: