SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
“Missä kaikki vihaajat ovat?” – Team Spirit Dota 2 -mestaruuteen
  • Juuso
    Syngelmä

“Missä kaikki vihaajat ovat?” – Team Spirit Dota 2 -mestaruuteen

julkaistu: 15.08.2022 22:03

Team Spirit ja PSG.LGD kohtasivat PGL Arlingtonin majoreiden finaalissa. Team Spirit eteni mestariksi lopulta putoamalla ensin alempaan kaavioon ja lopulta aina loppuotteluun asti.

Finaalin avauspeli oli PSG.LGD:n täyttä dominanssia, kun aggressiivisesti pelannut joukkue jyräsi Team Spiritin Wang “Ame” Chunyun johdolla. PSG.LGD dominoi turnauksessa kaikki avauspelinsä samaan tyyliin.

Myös toinen kartta näytti menevän yhtä suvereenisti PSG.LGD:n taskuun, mutta Team Spirit pystyi tekemään comebackin. Team Spiritin Ilya “Yatoro” Mulyarchukin Monkey King sai haltuunsa Divine Rapierin ja voitti toisen kartan Team Spiritille Rampagella 75 peliminuutin jälkeen.

Team Spiritin upea taisteluvoitto finaalisarjan toisessa pelissä katkaisi välittömästi PSG.LGD:n selkärangan. Joukkue teki jatkuvasti virheitä kolmannessa ja neljännessä pelissä, mikä vei lopulta Team Spiritin mestaruuteen.

Team Spiritin Alexander “TORONTOTOKYO” Khertek kirjoitti ottelun pelichattiin kaikkien pelaajien ja yleisön nähtäväksi: “Missä vihaajat ovat nyt?” ennen kuin joukkue otti kruunun puolustavalta major-mestarilta.

Alla olevassa videossa finaalin parhaat palat.

Lähde: AFKGaming | Kuva: Team_Spirit