SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Misfits Gaming siirtää painopisteensä poispäin e-urheilusta
  • Niko
    Nikkilä

Misfits Gaming siirtää painopisteensä poispäin e-urheilusta

julkaistu: 03.12.2022 20:24

Yksi maailman tunnetuimmista e-urheiluorganisaatioista, yhdysvaltalainen Misfits Gaming, on sisäpiirin tietojen mukaan kohdistamassa huomiotaan toiselle toiminta-alalle.

Tiedonlähteenä toimii Misfitsin omistamien Florida Mayhem -Overwatch-joukkueen ja Florida Mutinees -Call of Duty -joukkueen entinen brändimanageri Lance Warner, joka ilmoitti Twitterissä hakevansa uutta työpaikkaa, johtuen Misfitsin suunnitelmista jättää e-urheilu taka-alalle.

Florida Mayhem toimi myös Aleksi  “Zuppeh” Kuntsin (kuvassa) ja Joonas “zappis” Alakurtin kotina Overwatch Leaguen ensimmäisellä kaudella.

Dexerton toimittaja Jacob Hale vahvisti sittemmin Misfitsin toimitusjohtajan Ben Spoontin kertoneen, että organisaatio aikoo ylläpitää omistuksensa “joissain” e-urheilujoukkueissa, mutta tulee siirtämään painopisteensä sisällöntuottajiin.

Spoont oli aiemmin New York Timesille antamassaan haastattelussa ilmaissut turhautumisensa siitä, etteivät Overwatch Leaguen kaltaiset e-urheilutempaukset olleet saavuttaneet sitä kasvua, joka joukkueenomistajille oli luvattu. Spoont uskookin, että e-urheilulla saattaa kestää vielä vuosikymmen, ennen kuin se saavuttaa potentiaalinsa.

Lähde: Lance Warner Kuvalähde: Overwatch League