SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Miro Heiskanen iski NHL-uransa avausosuman – muitakin suomalaisosumia nähtiin!
  • Toimitus

Miro Heiskanen iski NHL-uransa avausosuman – muitakin suomalaisosumia nähtiin!

julkaistu: 26.10.2018 06:40

Miro Heiskanen täräytti ensimmäisen osumansa taalajäillä, kun Stars kaatoi Ducksin 5-2. Keltanokan reppu jäi myös ottelun voittomaaliksi. Heiskasen lisäksi Starsien suomalaisista pääsi pisteille Julius Honka (0+1).

Damon Severson ampui Devilsille avausmaalin Predatorsien Juuse Saroksen taakse sinisen tuntumasta kolmen pelaajan maskin takaa. Maali oli Seversonin kauden toinen ja toinen peräkkäinen.

Devilsin toinen osuma oli jälleen avausmaalin syöttäneiden Tyler Hallin ja Kyle Palmierin käsialaa. Nico Hischier ohjasi maalin edestä kauden toisen reppunsa ylivoimalla Saroksen taakse.

Hischierin yön toiseen osumaan sai syöttöpisteen jälleen Palmieri. Myös Sami Vatasella oli sormensa pelissä maaliin sen toisena syöttäjänä. Maali syntyi vain 40 sekuntia sen jälkeen, kun Viktor Arvidsson oli pistänyt pelin tasoihin.

Kyle Turris iski Nashvillen voittonyytin jatkoilla. Saros torjui 33/36 laukausta. Saroksen kohokohta oli Kyle Palmierin läpiajon torjuminen.

Buffalon kotijäällä KeyBank Centerissä aiheutti kotijoukkueen leirissä parran pärinää tilanne, missä Montrealin päätyyn nakkaamaa lättyä ei vihelletty pitkäksi.

Jesperi Kotkaniemi ennätti ensimmäisenä kiekkoon ja tuuppasi sen toiselle porilaiselle, Joel Armialle, joka pisti sen tylysti vanhanaikaisella Buffalon verkon perukoille ohi Carten Huttonin.

Ottelussa nähtiin kaksi kahden maalin tekijää:isännistä Jason Pominville ja vieraista Max Domi.

Habsien Max Domin ampumpaan avausnyyttiin syötön antoi Artturi Lehkonen

Domin toisen osuman syötön sai Habsien maalissa tänään ollut Antti Niemi, joka käytti limppua Jeff Petryllä ennenkuin Domin ajovalot syttyivät.

Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen. Buffalon avausmaalin tehnyt Pominville teki puolitoista minuuttia myöhemmin ylivoimalla Sabresille tasoituksen.

Buffalon Kyle Okposon kauden toinen osuma ylivoimalla takasi kuitekin isännille kotivoiton. Jeff Skinner syötti kolme osumaa.

Bostonin David Pastrnak ja Toronton Auston Matthews jakavat tällä hetkellä änärin maalintekijätilaston kärkipaikat. Kumpikaan ei maalannut, sillä Torontolla ei ollut ensinnäkään peliä ja Bostonilta löytyy muitakin ratkaisijoita.

Bruinsin pakki ja kapteeni Zdeno Chara osui kahdesti. Slovakin osumista jälkimmäisen ylivoimalla tyhjiin omalta alueelta päätyviivan tuntumasta. Jälkimmäinen tyhjiin ylivoimalla. Tämä oli 12:s kerta, kun Chara saalisti vähintään kaksi osumaa.

Minnesota kaatoi Los Angelesin kotonaan St. Paulissa 4-1. Sekä Mikael Granlund että Mikko Koivu latoivat kiekot Kingsien tyhjään nuottaan 21 sekunnin välein ottelun päätösminuutilla. 1000.nnen NHL-ottelunsa pelannut Ryan Suter syötti Eric Fehrin tekemän Wildin avausosuman!

 

Yön tulokset:

Boston – Philadelphia 3-0
Buffalo – Montreal 4-3 (M: Niemi 38/42 torjuntaa, 0+1)
New Jersey – Nashville  3-4 ja (Na: Saros 33/36 torjuntaa)
Minnesota – Los Angeles 4-1 (M: Granlund 1+0, Koivu 1+0)
St. Louis – Columbus 4-7 (C: Korpisalo 33/37 torjuntaa)
Chicago – NY Rangers 4-1 (C: Jokiharju 0+1)
Dallas – Anaheim 5-2 (D: Heiskanen 1+0, Honka 0+1)
Calgary – Pittsburgh 1-9 (P: Määttä 0+1)
Edmonton – Washington 4-1
Arizona – Vancouver 4-1