SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Minnesota Wild – Winnipeg Jets: Kierroksen herkkupala!
  • Johannes
    Romu

Minnesota Wild – Winnipeg Jets: Kierroksen herkkupala!

julkaistu: 23.11.2018 12:51

Läntisessä konferensissa ja Keskisessä divisioonassa pelataan suomalaisfanien näkökulmasta todellinen herkkupala, kun Mikael Granlundin ja Mikko Koivun Minnesota Wild saa vieraakseen Patrik Laineen Winnipeg Jetsin. Pelipaikkana toimii Wildin kotiaski Xcel Energy Center.

Minnesota Wild on kaikessa hiljaisuudessa hiipinyt läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan toiseksi. Joukkue kellisti edellisessä ottelussa Ottawa Senatorsin kotiaskissaan maalein 6-4. Ottelun kapellimestarina hääri Mikael Granlund kolmella syöttöpisteellään. Voitto oli Wildille todella tärkeä, sillä samalla katkesi kahden ottelun tappioputki. Ottawa -ottelu Wildille melkoinen tunteiden vuoristorata, kun joukkue oli sulaa 3-0 johtonsa, mutta kokenut päävalmentaja Bruce Boudreau herätti joukkueen takaisin taistelemaan 4-4 tilanteessa vaihtamalla maalivahtia. Kyseisen skenaarion seurauksena maalivahti ratkennee lähempänä ottelua. Joukkue on muuten täydessä iskussa ja pääsee parhaalla kokoonpanolla otteluun.

Winnipeg Jets majailee läntisen konferenssin neljäntenä ja Keskisen divisioonan kolmantena. Jets jatkaa neljän ottelun mittaista vieraskiertuettaan ja kohtaa huomenna B2B -ottelussa nuottipaidat. Joukkue aloitti kiertueen 3-6 voitolla Vancouver Canucksista, mutta hävisi edellisen ottelun Calgary Flamesille samoin numeroin. Calgary -ottelu oli Winnipegiltä suoraan sanottuna surkea ja joukkueen puolustusalueen puolustuspelaaminen luokatonta. Joukkueen vahvuudesta poissa on vain puolustaja Dmitry Kulikov. Maalissa aloittanee edellisessä ottelussa ulosammuttu Connor Hellebuyck (90.87/2.90), joka saanee uuden mahdollisuuden.

Koska pelataan divisioonan sisällä, korostuu ottelun tärkeys entisestään. Molempien joukkueiden edelliset ottelut huomioon ottaen, ei liene mikään salaisuus, että puolustuspelaaminen on ottelun yksi teemoista. Wild tietää, että Jetsiä vastaan pitää pysyä pois jäähyboksista, ja Paul Maurice haluaa varmasti korostaa puolustusalueen puolustuspelaamista ottelussa. Odotettavissa vähämaalinen ottelu.