SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Minnesota Wild – St.Louis Blues: Päättääkö Wild nuottipaitojen voittoputken?
  • Johannes
    Romu

Minnesota Wild – St.Louis Blues: Päättääkö Wild nuottipaitojen voittoputken?

julkaistu: 17.02.2019 14:13

Läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa pelataan todella mielenkiintoinen ottelu, kun Minnesota Wild saa vieraakseen kovassa iskussa olevan ST. Louis Bluesin. Pelipaikkana toimii Wildin kotiluola Xcel Energy Center ja kiekko tippuu jäähän klo: 22:00 Suomen aikaan. Ottelu pelataan paikallista aikaa klo: 14:00.

Kotijoukkue Minnesota Wild tarpoo tällä hetkellä todella syvällä. Joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa ja neljän ottelun mittaisessa kotitappioputkessa. Paikka kevään tosipeleistä alkaa karkaamaan käsistä. Wildin tuskaa lisäsi edellisessä ottelussa New Jersey Devils (4-5ja), joka onnistui nousemaan kahden maalin tappioasemasta rinnalle ja ohitse.

Kiitos läntisen konferenssin tasaisuuden, on Wild vielä ohuessa hirressä, mitä tulee paikasta pudotuspeleihin. Joukkue on tällä hetkellä läntisen konferenssin kahdeksas ja Keskisen divisioonan viides, 60 pisteellä. Wild on tällä hetkellä viimeinen joukkue, joka on kiinni kevään tosipeleissä, mutta kurssin on muututtava, jos joukkue haluaa tässä tilanteessa pysyä.

Wildin sairastuvalta löytyy pitkäaikaispotilaat Mikko Koivu (hyökkääjä) sekä puolustaja Mathew Dumba. Hyökkääjä Pontus Aberg palannee kokoonpanoon Blues -otteluun, ja Victor Raskin (hyökkääjä) pelaaminenkaan ei ole poissuljettu vaihtoehto. Molempien sankareiden pelikunto ratkeaa lähempänä ottelua. Wildin maalinsuulla saatetaan tänään nähdä kakkosmolari Alex Stalock (89.16/3.00).

Wild jatkaa neljän ottelun mittaista kotipelisarjaansa ja joukkue kohtaa sarjan viimeisessä ottelussa Anaheim Ducksin.

Vierasjoukkue ST. Louis Blues on tällä hetkellä tulikuuma joukkue. Nuottipaidat saapuvat B2B -otteluiden jälkimmäiseen peliin yhdeksän ottelun voittoputkessa. Eilen nuottipaitojen hyvän vireen sai kokea Pepsi Centerissä Colorado Avalanche, jonka nuottipaidat nuijivat puhtaasti maalein 0-3.

Voittoputki näkyy eittämättä tasaisessa läntisessä konferenssissa, sillä nuottipaidat ovat tarranneet kiinni pudotuspelipaikkaan. Joukkue on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa kuudentena ja Keskisessä divisioonassa kolmantena, 65 pisteellä.

ST. Louis Bluesin sairastuvalta löytyy hyökkääjä David Perron sekä puolustaja Carl Gunnarsson. Alex Steen matkasi takaisin kotiinsa perheenlisäyksen johdosta ja oli eilen jo poissa kokoonpanosta. Maalissa aloittanee eilen luukkua avannut Jordan Binnington (93.12/1.69).

Nuottipaidat päättävät kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueensa Xcel Energy Centeriin.

Joukkueet kohtasivat alkukaudesta kahteen otteeseen toisensa Enterprise Centerissä, missä Wild vei molemmat pelit varsinaisella peliajalla. Ottelun pienoinen ennakkosuosikki on näin Minnesota Wild.

ST. Louis Bluesilla on ollut kohtalaisen kova ottelutahti viime aikoina, mikä avaa Wildille myös mahdollisuuden kukistaa kovassa vireessä olevat nuottipaidat. Jokainen voittoputki päättyy aikanaan ja tässä kohteessa haisee Bluesin ”ohipeli”, mikä avaa joukkueen tiivistä puolustuspelaamista otteluruuhkan ja henkisen väsymyksen ansiosta. Wildin huono puolustuspelaaminen avaa myös etsikkoaikansa vierasjoukkueelle.

Kovasta ottelurasituksesta huolimatta vierasjoukkue tuskin maaleitta tänään jää, mutta Wild pystyy tänään tuoreemmalla jalalla tekemään myös tuhojaan nuottipaitojen puolustusalueella. Maalimäärät on ammuttu tässä kohteessa kohtalaisen alas, ja sieltä löytyy pelivalinta tähän kohteeseen.