SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Minnesota Wild – Dallas Stars: Perinteet velvoittavat?
  • Toimitus

Minnesota Wild – Dallas Stars: Perinteet velvoittavat?

julkaistu: 01.12.2019 14:22

NHL:n Läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan joukkueet Minnesota Wild ja Dallas Stars ottavat yhteen Primetime-illassa kello 22 Suomen aikaa alkaen Xcel Energy Centerissä.

Kaksi peräkkäistä otteluaan voittanut Wild on raapinut vähintään pisteen kahdeksasta edellisestä pelistään. Joukkueen hyökkääjistä Zach Parise on kolmen ottelun maaliputkessa (3+0).

Wildin kapteeni Mikko Koivu pelaa tänään tuhannennen NHL-ottelunsa, jota ovat saapuneet paikan päälle todistamaan myös Koivun vanhemmat Jukka ja Tuire sekä isoveljensä Saku. Juhlaseremoniat pidetään vasta seuraavassa kotipelissä Ducksia vastaan kymmenen päivän päästä.

Wild lähtee kolmen päivän kuluttua kolmen ottelun vieraskiertueelle, missä kohtaa viidessä päivässä Panthersin, Lightningin ja Hurricanesin.

Stars puolestaan piipahtaa vielä kolmen päivän kuluttua Jetsin vieraana Bell MTS Placessa, ennenkuin starttaa neljän ottelun kotipeliensä sarjan American Airlines Centerissä.

Stars on kärsinyt kaksi peräkkäistä tappiota. Sitä aiemmin se pelasi 12 ottelua putkeen, joista nappasi vähintään yhden pisteen ja voittaen noista peräti 11 ottelua.

Toissa yönä Suomen aikaa se hävisi kotonaan Bluesille 1-3. Sairaslomalta takaisin askiin palannut kakkossentteri Roope Hintz maalasi neljännessä paluunsa jälkeisessä ottelussaan Starsin ainokaisen uunin, joka oli suomalaiselle jo kauden 11:s osuma. Hintz on osunut kahdesti neljässä viime ottelussa. Dallasille seuran maaliruiskun paluu tuli kreivin aikaan!

Roope Hintz tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Dallas on voittanut Minnesotan kuudesti seitsemässä viime kohtaamisessa. Joukkueet ovat olleet vastakkain kerran tällä kaudella American Airlines Centerissä lokakuussa, jolloin Stars oli parempi 6-3.

Hintzin kenttä oli tuolloin pitelemätön. Maestro heilutti verkkoa kerran, Alexander Radulov iski hattutempun ja neljä pistettä, Joe Pavelski maalin ja kolme pinnaa.

Dallasin kertoimet ovat liian suuret, kun bookkerit ovat tuijottaneet liikaa sen kahteen edelliseen otteluun. Varmistetaan Wildin tehopiikin takia betsi kuitenkin moneylinella, josta saa myös pelikelpoisia tarjouksia.