SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Minnesota Wild – Chicago Blackhawks: Laittaako Intiaanit Wildin katolleen?
  • Johannes
    Romu

Minnesota Wild – Chicago Blackhawks: Laittaako Intiaanit Wildin katolleen?

julkaistu: 02.02.2019 17:05

Tasaisessa läntisessä konferenssissa toisistaan mittaa ottavat Minnesota Wild ja Chicago Blackhawks. Pelipaikkana toimii Minnesota Wildin kotiaski Xcel Energy Center.

Kotijoukkue Minnesota Wild palaa kotiaskiin ja B2B -otteluiden jälkimmäiseen otteluun tappio niskassaan, kun joukkue kävi eilen ottamassa tukkaan American Airlines Centerissä Dallas Starsilta maalein 3-1. Tappio Dallasille tiesi samalla kolmen ottelun voittoputken päättymistä.

Minnesota Wild on toistaiseksi kiinni pudotuspelipaikassa, kun joukkue on tasaisessa läntisessä konferenssissa seitsemäs ja Keskisessä divisioonassa neljäs, 55 pisteellä.

Wildin sairastuvalla lepäilee pitkäaikaispotilas Mathew Dumba (puolustaja). Hyökkääjä Pontus Aberg jätti Dallas -ottelussa leikin kesken alavartalovamman takia ja ruotsalaishyökkääjä tuskin pelaa Chicago -ottelussa. Maalissa aloittanee eilen luukkua avannut Alex Stalock (89.37/2.92).

Vierasjoukkue Chicago Blackhawks jatkaa kolmen ottelun mittaista vieraskiertuettaan ja pelaa niin ikään B2B -otteluiden jälkimmäisen pelin. Joukkue aloitti kiertueensa eilen Buffalosta, missä intiaanit pistivät isännät katolleen maalein 3-7. Voitto oli intiaaneille jo kolmas peräkkäinen. Joukkue kohtaa Wildin jälkeen vielä Edmonton Oilersin ennen kotiinpaluuta.

Läntinen konferenssi on todella tasainen, mikä ei poissulje intiaanien pudotuspelipaikkaa. Joukkue on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä ja Keskisessä divisioonassa viimeisenä, 47 pisteellä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on viisi pistettä.

Joukkueen sairastuvalla on ykkösmolari Corey Crawford, joka ottaa edistysaskelia kohti parempaa huomista. Maalissa aloittanee Collin Delia (92.31/3.00).

Molemmilla joukkueilla on siis edessään B2B -otteluiden jälkimmäinen peli, eli kummallakaan ei ole isoa etulyöntiasemaa otteluun.

Joukkueet kohtaavat toisensa nyt neljättä kertaa tällä kaudella. Kaksi edellistä ottelua pelattiin intiaanien kotiluolassa United Centerissä, missä kotijoukkue voitti molemmat ottelut varsinaisella peliajalla. Kauden ensimmäinen koitos pelattiin Xcel Energy Centerissä, missä Wild oli tiukasti jatkoajan jälkeen parempi.

Chicago on parantanut hyökkäyspelaamistaan, mutta joukkueen puolustus ja puolustuspelaaminen on edelleen joukkueen heikoin kohta. Wild sen sijaa painii hyökkäyspään ongelmien kanssa, joka taas tekee Chicagon puolustuspelaamisesta vähän helpompaa.

Intiaanien hyvään vireeseen on ilman muuta reagoitava tässä kohteessa, sillä Wild oli eilen todella huono. Intiaanit saapuvat kolmen ottelun voittoputkessa ja kovalla itseluottamuksella Xcel Energy Centeriin, mikä tietää ongelmia kotijoukkueelle. Kerroin on yksinkertaisesti olosuhteisiin nähden aivan liian korkea!