SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Minnesota Timberwolves – San Antonio Spurs: Pitkän kiertueen päätös
  • Toimitus

Minnesota Timberwolves – San Antonio Spurs: Pitkän kiertueen päätös

julkaistu: 28.11.2018 20:02

Hyisessä Minneapolisissa Timberwolves isännöi Chicagosta niukan 107-108 voiton saattelemana kaupunkiin tulevaa San Antonio Spursia. Molemmat joukkueet ovat voittaneet 10 ottelua ja taistelu playoff-paikasta on kovaa.

Timberwolves tulee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Avausviisikon ja penkin välinen tasapaino hakee vertaistaan, Derrick Rosen johtaessa vaihtomiehien pelaamista. Entisen MVP:n urakointi on Timbsille tärkeää ja voittoputken aikana Rose onkin pussittanut jokaisessa ottelussa yli 20 pistettä.

Karl-Anthony Towns on runnonut myös viime aikoina hirmuisia numeroita tiskiin. Spursin loukkaantumisista johtuvat vajavaisuudet ykkös- ja viitospaikalla huomioon ottaen matchupit näyttävät hyviltä.

Kolmospaikan kanadalainen entinen ykkösvaraus Andrew Wiggins väläyttelee välillä, mutta tasaisuutta ei tunnu löytyvän. Viimeksi Spursia vastaan Wiggins kasasi 20 pistettä.

Vierailijat lähtevät testaamaan Wigginsiä ja kumppaneita DeMar DeRozanin sekä LaMarcus Aldridgen johtamina. Kovana kotijoukkueena vuosia pidetty Spurs recordi vieraissa on 4-7.

Joukkue on pitkällä neljän ottelun vieraskiertueella ja tämä näkyy kokeneessa Spursissa monesti pienenä terävyyden puutteena.

Kotikentällä raskaiden olosuhteiden uuvuttamat vieraat kaatuvat Timberwolvesin kovassa prässissä.