SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miljoonajoukkueen tulokset selvästi alakanttiin – CS:GO-joukkueen kapteeni kertoo nyt miksi
  • Juuso
    Syngelmä

Miljoonajoukkueen tulokset selvästi alakanttiin – CS:GO-joukkueen kapteeni kertoo nyt miksi

julkaistu: 25.03.2022 19:00

Tammikuussa kansainväliseen kokoonpanoon vaihtanut Vitality ei ole onnistunut toistaiseksi vastaamaan korkeisiin odotuksiin.

Vitality kiinnitti alkuvuodesta joukkueeseensa moninkertaiset major-voittajat, Peter “dupreeh” Rasmussenin ja Emil “Magisk” Reifin. Lisäksi joukkuetta valmentaa kaksikkoa major-voittojen aikana valmentanut Danny “zonic” Sørensen.

Ensin Vitality jäi IEM Katowice 2022 -huipputurnauksessa sijoilla 9–12 ja sen jälkeen parhaillaan käynnissä olevalla ESL Proliigan 15. kaudella joukkue jäi B-lohkon neloseksi ja putosi jatkosta.

Nyt joukkueen kapteeni ja pelinsisäinen johtaja, Dan “apEX” Madesclaire, avautuu joukkueen katastrofialusta.

Pettymykseen päättyneen ESL Proliigan jälkeen apEX kirjoitti Twitterissä turnaukseen olleen katastrofi. Hänen mukaansa mikään ei mennyt oikein. Joukkue kärsi itseluottamuksen puutteesta.

Vitalitylla on kova paikka edessään, kun joukkue pelaa major-karsintaturnauksen A-lohkossa. A-lohko pelataan huhtikuun 17.–20. päivä. A-lohkon 16 huippujoukkueesta 8 parasta etenee toukokuun majoreille.

“Uskokaa kun sanon, että tulemme elämään CS:GO:ta major-karsintaturnauksen lähestyessä. Anteeksi, että olemme tuottaneet pettymyksiä, mutta jokaiseen tarinaan kuuluu ylä- ja alamäkiä. Nyt alamäet ovat todella rankkoja”, apEX kommentoi.

Lähteet: AFKGaming, Vitality_apEX | Kuva: BLAST