SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miksi osa CS:GO-ammattilaisista pelaa naama kiinni näytössä?
  • Juuso
    Syngelmä

Miksi osa CS:GO-ammattilaisista pelaa naama kiinni näytössä?

julkaistu: 02.03.2022 20:51

Redditissä ihmetellään miksi osa CS:GO-ammattilaispelaajista pelaa naama kiinni näytössä. Tällaisia pelaajia ovat esimerkiksi NAVIn Valeriy “b1t” Vakhovskiy ja FaZen Robin “ropz” Kool.

Jälkimmäinen näyttää yllättäen kommentoineen yhteisöä askarruttaneeseen kysymykseen. Kyse ei ole jälleen kerraan mistään muusta kuin siitä, mihin itse on tottunut ja mikä itsestä tuntuu hyvältä.

“Mieltymys. Pystyn keskittymään ja tähtäämään huomattavasti paremmin, kun istun lähellä näyttöä. Sillä on myös yhteys ryhtiini. Minulla on pelatessa sellainen ryhti, että olen todella lähellä näyttöä. Pelaaminen tuntuu tässä asennossa, ja vain tässä asennossa, hyvältä.”, ropz selittää.

Ropz jatkaa vastaustaan kumoamalla väitteet siitä, että ruudun liian läheltä katsominen tuhoaisi näön. Sen sijaan pimeässä pelaaminen vahingoittaa silmiä merkittävästi.

“Minulla on -1 näkö ja sain silmälasit vuonna 2017. Syynä ei ole kuitenkaan se, että pelaan läheltä näyttöä. Lapsena minulla oli aina tapana pelata pilkkopimeässä huoneessa. Sen takia sain lasit. Voin kertoa kokemuksesta, että pimeässä pelaaminen on paljon vahingoittavampaa silmille kuin läheltä pelaaminen.”, ropz toteaa.

“Näköni ei ole enää huonontunut sen jälkeen kun aloin käyttämään valoja ja lamppuja säännöllisesti. Menen ehdottomasti silmäleikkaukseen myöhemmin urallani.”, ropz jatkaa.

Ropz nähdään usein haastatteluissa silmälasit päässä, mutta pelatessa hän ei sellaisia käytä. Pelaamista ne miehen omien sanojen mukaan lähinnä vain haittaisivat.

“En käytä laseja pelatessani, koska kuulokkeet painaisivat niitä epämiellyttävästi päätäni vasten. Jos käyttäisin lasejani samalla kun pelaan läheltä näyttöä, silmiini alkaisi sattua ja minulle tulisi päänsärkyä.”

Lähde: Reddit

Kuva: PGL