SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
mika kuusisto ence
  • Atte
    Leppänen

Mika Kuusistosta ENCE eSportsin toimitusjohtaja

julkaistu: 29.11.2018 16:22

Suomen kovimpiin kuuluva eurheiluorganisaatio Ence eSports on äskettäin julkaissut sivustollaan tiedotteen, jossa kerrotaan yrityksen uudesta toimitusjohtajasta, Mika Kuusistosta. Kuusisto tunnetaan mm. Unityn ja Nokian riveistä, joten kokemusta ei mieheltä ainakaan puutu, sillä hän on työskennellyt pelien ja teknologian parissa jo viidentoista vuoden ajan. Viimeisten vuosien aikana Kuusisto on sanojensa mukaan työskennellyt uusien startup-yritysten parissa markkinoinnin ja liiketoimminan saralla. Kuusisto kommentoi uutta pestiään toivokkaana:

Olen valtavan innoissani, kun pääsen Suomen johtavan esports-organisaation johtoon. ENCE on vakiinnuttanut paikkansa jo globaalilla kentällä ja haastaa myös alan huippuja useissa peleissä. Olemme hyvin kunnianhimoisia tulevaisuutemme suhteen ja pyrimme kasvattamaan toimintaamme päästäksemme maailman viiden parhaan monijoukkueisen esports-organisaation joukkoon. Uskon, että vahva teknologinen taustani auttaa ENCEä vahvistamaan suosiotaan ja innoittamaan skaalautuvia ja teknologiavoittoisia bisnesratkaisuja pönkittämään tulevaa kehitystämme.

Entinen ENCE-toimitusjohtaja ja perustajajäsen Petri Härmälä pysyy myös kiinteänä osana organisaatiota, keskittyen pelaajakehitysohjelmiin ja tuomaan uusia huippupelaajia maailman suurille areenoille.

Kuva: ENCE TV -YouTube-kanava