SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miikka “suNny” Kemppi taistelee RMR-paikasta – jälleen uudella kokoonpanolla
  • Juuso
    Syngelmä

Miikka “suNny” Kemppi taistelee RMR-paikasta – jälleen uudella kokoonpanolla

julkaistu: 03.03.2022 15:05

Avoimet karsinnat Euroopan major-karsintoihin ovat parhaillaan käynnissä. Karsintaturnaukset toukokuun majoreille pelataan Euroopassa huhtikuun aikana.

Avoimista karsinnoista tiensä 32 joukkueen major-karsintaturnaukseen ovat selvittäneet HEET, AVE, OG, Dignitas, SINNERS, Spirit, Bad News Eagles ja Endpoint.

Kolmas avoin karsinta pelataan 3.–4.3. ja viimeinen avoin karsinta 5.–6.3. Molemmista turnauksista viisi parasta etenee major-karsintoihin Euroopassa. Jaossa on siis vielä kymmenen RMR-paikkaa.

Isoja nimiä edelleen ilman RMR-paikkaa

Isoista nimistä esimerkiksi BIG ja fnatic eivät ole onnistuneet saamaan paikkaa major-karsintaturnauksiin. TOP20-listalta myös K23 ja forZe ovat edelleen ilman RMR-paikkaa.

Lisäksi edellisen major-turnauksen yllättäjä, Movistar Riders, on käynyt jo lähellä major-karsintapaikkaa, mutta vielä sellainen espanjalaisilta on nappaamatta.

BIG on yksi isoista nimistä, joilla ei ole vielä major-karsintapaikkaa. Kuvassa tabseN. (Kuva: ESL)

GORILLAZ tavoittelee major-karsintapaikkaa uudella kokoonpanolla

SuNnyn edustama GORILLAZ on niin ikään tavoitellut major-karsintapaikkaa. Joukkue on käyttänyt avoimissa karsinnoissa nimeä Tokyo Revengers. Hetki sitten näytti siltä, että ukrainalaislupaus Volodymyr “Woro2k” Veletniuk olisi osa joukkueen uutta kokoonpanoa. Näin ei kuitenkaan ole, sillä tanskalainen Philip “aizy” Aistrup on noussut ukrainalaisen tilalle kokoonpanoon.

Syitä muutokselle ei tiedetä, mutta Ukrainan tilanteen lisäksi joukkueen roolitukset voivat olla syynä muutokselle. Woro2k:n lisäksi joukkueesta löytyy toinen AWP-pelaaja, Tomáš “oskar” Šťastný. Myös joukkueen pelinsisäinen johtaja, Mathias “MSL” Lauridsen, nähdään usein tarkkuuskivääri kädessä.

GORILLAZin nykyinen kokoonpano

  • Miikka “suNny” Kemppi
  • Anton “supra” Tšernobai
  • Mathias “MSL” Lauridsen
  • Philip “aizy” Aistrup
  • Tomáš “oskar” Šťastný

Lähde: HLTV

Kuva: MOUZ