SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miikka “suNny” Kemppi kohtasi entisen mousesports-joukkuetoverinsa — Vaikea alku ohitse?
  • Juuso
    Syngelmä

Miikka “suNny” Kemppi kohtasi entisen mousesports-joukkuetoverinsa — Vaikea alku ohitse?

julkaistu: 15.09.2021 19:41

Miikka “suNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon edustama GORILLAZ kohtasi Tomáš “oskar” Šťastnýn edustaman Sinnersin Elisa Invitational Fall 2021 -turnauksen avauskierroksella. Oskar ja suNny ovat pelanneet aiemmin yhdessä mousesportsissa. Turnauksen lohkovaihe pelataan Swiss Round -systeemilla. Kolmella voitolla olet jatkossa, kolmella tappiolla ulkona. Ne, joilla on sama tilanne voitoissa ja tappioissa (esim. 1—2) pelaavat keskenään.

Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valikoituivat Nuke (GORILLAZ), Overpass (Sinners) ja Mirage (Decider).

Nuke (GORILLAZ 16—11)

GORILLAZin karttavalinta alkoi loistavasti, kun suomalaiskaksikon edustama joukkue siirtyi terroristipuolella 8—0 johtoon. Vaikka Sinners pystyi tämän jälkeen kaventamaan peliä, tauolle lähdettiin GORILLAZin selkeässä johdossa 11—4.

CT-puoliskolla GORILLAZ sai karttapallon kohtalaisen nopeasti, kun tilanne oli eurooppalaisten hyväksi 15—5. Sinners käynnisti tämän jälkeen comebackin voittaen kuusi kierrosta peräkkäin. GORILLAZ ei päästänyt Sinnersiä lähemmäksi ja voitti avauskartan lukemin 16—11.

Avauskartan paras pelaaja oli suNny, joka otti lähes 30 tappoa (28). Hänen rating oli 1.55. Huonoimmaksi jäi suNnyn entinen joukkuetoveri oskar, joka ylsi 16 tappoon ja 0.77 ratingiin.

Overpass (Sinners 16—10)

Sinnersin karttavalinta alkoi tasaisella avauspuoliskolla, kun terroristipuolella aloittanut Sinners voitti avauspuoliskon niukasti 8—7.

Toisella puoliskolla Sinners heräsi vahvaan puolustamiseen, eikä GORILLAZ pystynyt saamaan tarvittavia kierroksia terroristeina. Toinen kartta päättyi Sinnersille lukemin 16—10.

Yksilötasolla oskarin ja suNny osat vaihtuivat avauskartasta, sillä tällä kertaa kartan paras pelaaja oli oskar (1.66 rating, 27 tappoa) ja huonoin suNny (10 tappoa, 0. 56 rating).

Mirage (GORILLAZ 16—14)

Ratkaiseva kartta valinta alkoi GORILLAZin CT-puolella. Eurooppalaiset johtivat parhaimmillaan jo 8—2, mutta Sinners pystyi kaventamaan tauolle tilanteeksi 10—5.

Toinen puolisko alkoi jälleen Sinnersin vahvalla CT-pelaamisella, kun joukkue kavensi tilanteeksi 10—11. GORILLAZ kasvatti tämän jälkeen johtoaan parilla kierroksella, mutta Sinners tasoitti ottelun 13—13. GORILLAZ sai tämän jälkeen kartta- ja ottelupallon tilanteessa 15—13. Sinners venytti kartan viimeiselle kierrokselle, mutta GORILLAZ voitti ratkaisevan kartan niukasti 16—14. Voitto oli GORILLAZille ensimmäinen merkittävä päänahka.

Ratkaisevassa kartassa iskussa oli jälleen suNny, joka otti 34 tappoa ja sai 1.59 ratingin. Huonoimmaksi jäi Sinnersin Sebastian “beastik” Daňo 0.69 ratingillaan ja 12 tapollaan.

Voiton myötä GORILLAZ nousi Swiss Round -tilastoissa lukuihin 1—0 (yksi voitto, nolla tappiota). Neljä joukkuetta (Fiend, Lyngby Vikings, AGO ja Young Ninjas) pelaavat avausottelunsa huomenna, joten GORILLAZin seuraavasta vastustajasta ei ole varmuutta. Se on joko yksi edellä mainituista tai muu joukkue, joka voitti avausottelunsa. Yksi näistä joukkueista on suomalainen HAVU. Muita vaihtoehtoja ovat SKADE, Copenhagen Flames, DBL PONEY ja Dignitas.

Lähde: HLTV

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: