SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miikka “SuNny” Kempin CS:GO-joukkue penkille ja myyntiin – “Mitä ajan haaskausta”
  • Toimitus

Miikka “SuNny” Kempin CS:GO-joukkue penkille ja myyntiin – “Mitä ajan haaskausta”

julkaistu: 07.10.2022 14:57

Miikka “SuNny” Kempin edustama organisaatio Titans on pistänyt CS:GO-kokoonpanonsa penkille ja myyntiin vain pari kuukautta sen julkistamisen jälkeen. Tarkempaa syytä päätökselle ei ole tiedossa, mutta ajankohta voisi viitata siihen, että joukkue deletoidaan serverilta, koska se ei edennyt Rion CS-majoreiden suljettuihin karsintoihin.

Titansien matkasta ei jää paljoa muisteltavaa. Joukkue ehti pelata elokuun julkistuksensa jälkeen lähinnä karsintaturnauksissa ja ESEAssa, mutta ei ansainnut niissä mainittavaa menestystä. Majoreiden avoimet karsinnat menivät niin ikään penkin alle.

Itse organisaatiosta tiedetään edelleen vähän. Eri lähteiden mukaan taustalla on ollut sijoittajia, jotka eivät halua nimeään julkisuuteen. Joidenkin mukaan taustafirma olisi sama kuin entisellä esports-organisaatio CR4ZYlla. Titansin oman Twitter-tilin mukaan organisaatio on Sveitsistä.

Titans ei varsinaisesti lähtenyt käyntiin vasta elokuussa, vaan kauan ennen sitä, kun Robin “flusha” Rönnqvistin, Kempin ja Jere “sergej” Salon ympärille rakennettiin joukkue, silloiselta nimeltään GORILLAZ, vuoden 2021 keväällä. Alkuhaippi jäi lyhyeen, kun kokoonpano ei saanut muuta aikaiseksi kuin jatkuvia pelaajavaihdoksia. Salo ja Rönnqvist lähtivät joukkueesta jo vuodenvaihteessa, mutta Kemppi on ollut sen uudelleenrakennusprojektissa mukana pitkin vuotta 2022.

Nyt viimeinenkin hengenveto jo valmiiksi heikosta titaanista on puhallettu ulos, ja Kemppi on myynnissä joukkuetovereidensa ohella. Jos ilmeisen kovia palkkoja ei oteta huomioon, jäi koko showsta hyvin vähän käteen pelaajille ja sijoittajille. Suomalaisittain toivotaan, että Kemppi löytää itselleen pian uuden kodin.

“Mitä ajan haaskausta, valitettavasti”, kirjoittaa HLTV:n päätoimittaja Milan “Striker” Svejda.

Titansin viimeinen kokoonpano oli:

  • Miikka “suNny” Kemppi
  • Tomáš “oskar” Šťastný
  • Mathias “MSL” Lauridsen
  • Anton “supra” Tšernobai
  • Magnus “Nodios” Olsen

Kuva: TITANS