SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Mieletön kuti! Viisi frägiä yhdellä laukauksella – Katso video
  • Toimitus

Mieletön kuti! Viisi frägiä yhdellä laukauksella – Katso video

julkaistu: 10.04.2023 21:48

Counter-Strike: Global Offensiven kilpailullisessa tilassa vihollisen neutralisointi on usein työn takana. Jotta vihun saa voitettua, on pitänyt yleensä pelata itsensä etulyöntiasemaan tai harjoitella vaikkapa tähtäämisessä paremmaksi. Joka tapauksessa, harjoittelulla Counter-Strikessa palkintona saa kaadon tai joillain kierroksilla useammankin, niin sanotun multi-killin.

Mutta välillä tapahtuu ihmeitä ja mielettömiä sattumuksia. Niistä yksi esimerkki on tältä viikolta, kun käyttäjä u/njhypeisdad julkaisi pelin Reddit-sivulle videon otsikolla “AWP 5K – 1 bullet”.

Videolla pelaaja heittää kranaatin Infernon B-paikalla niin kutsuttuun Banaaniin, ja ryntää sen jälkeen perään AWP-tarkkuuskiväärillä. Pian ruudulla näkyy viisi kohti juoksevaa vihollispelaaja – tuttu ja kuumottava näky CS-pelaajille – mutta vain yhden laukauksen jälkeen koko vastustajajoukkue on neutralisoitu. Pelaaja sai siis ässän yhdellä laukauksella. Katso tilanne alta:

AWP 5k – 1 bullet
by u/njhypeisdad in GlobalOffensive

Video sai paljon suosiota osakseen Reddit-sivulla, jo yli 15 tuhatta ihmistä on tykännyt postauksesta. Videon tilanne on äärimmäisen harvinainen ja käytännössä mahdollista toteuttaa vain AWP-aseella, joka on ainoa tarpeeksi tehokas viiden pelaajan hoitamiseen, ja Infernossa, koska muissa CS-kartoissa ei ole vastaavia kohtia, joissa T-puolen pelaajat voivat yhtä sopivalla tavalla edetä jonossa.

Kuva: Valve/CS:GO