MICHU liittyy Evil Geniusesiin – Major-voittaja tarik siirtyy syrjään
    Koponen

julkaistu: 16.04.2021 18:00

Uutisoimme aiemmin huhusta, jonka mukaan Evil Geniusesin CS:GO-kokoonpano tulisi lähiaikoina kokemaan muutoksia. Huhu on nyt osoittautunut todeksi, sillä Michał “MICHU” Müller on liittynyt joukkueeseen amerikkalaisen Tarik “tarik” Celikin tilalle, joka penkitti itsensä.

MICHU on ollut tammikuusta asti vapaana agenttina, kun Team Envy vetäytyi CS:GOsta. Puolalainen on pelannut urallaan muun muassa Virtus.prossa.

Tarikin uran suurin saavutus on ELEAGUE Major: Boston 2018 -turnauksen voitto yhdessä Cloud9:n kanssa. Major-turnaukset ovat pelin arvostetuimpia turnauksia.

Hän kertoi Twitter-tilillään julkaistussa lausunnossa keskittyvänsä saamaan itsensä takaisin parhaaseen kisakuntoon, mutta aktivoituvansa myös sisällöntuottajana. Hän kertoi penkittäneensä itsensä, koska muu joukkue ei ollut samaa mieltä hänen kanssaan siitä, miten joukkueen ongelmia pitäisi lähestyä ja korjata.

Evil Geniuses on kärsinyt viime aikoina suurista ongelmista, kun he sijoittuivat EPL Season 13 -turnauksessa viimeiseksi ja IEM Katowice 2021 -turnauksessa toiseksi viimeiseksi. He eivät päässeet loppuotteluun asti edes Snow Sweet Snow 3 -turnauksessa, jonka pitäisi EG:n tasoiselle joukkueelle olla helppo turnaus. Vielä viime syksynä joukkue oli HLTV.orgin maailman sijoituksissa ensimmäinen, ja nyt he ovat viidennellätoista sijalla.

Pelaajamuutos oli joukkueelle jo toinen lyhyen ajan sisään, kun maaliskuussa Owen “oBo” Schlatter korvasi Ethan “Ethan” Arnoldin.