SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Mestarien Liigan logo
  • Toimitus

Mestarien Liigan pudotuspeliparit selvillä

julkaistu: 17.12.2018 15:52

Mestarien Liigan pudotuspeliparit arvottiin tänään maanantaina. Arvonnat olivat aika ennalta arvattavissa, koska pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ei samasta maasta olevat joukkueet voi kohdata toisiaan.

Näin ollen, kun turnauksessa jatkaa neljä joukkuetta Englannista ja kolme joukkuetta Saksasta ja Espanjasta, pystyttiin arvontojen lopputuloksesta tekemään jo jonkin verran päätelmiä, ennen koko arvonnan suorittamista.

Arvontojen periaatteenahan on se, että lohkon voittajat ovat ensimmäisessä arvontakorissa ja lohkon kakkoset toisessa. Jos arvonnassa kakkoskorin joukkue on sama, joka on ensimmäisestä korista nostettu siirtyy joukkue seuraavaan otteluun ja tilalle nostetaan uusi joukkue.

Lopputuloksena muutama erittäin mielenkiintoinen ottelupari

Kun arvonnat oli ohitse iski ainakin omat silmäni suoraan kiinni kolmeen ottelupariin. Ensimmäinen oli Atletco Madridin ja Juventuksen kohtaaminen. Kaksi joukkuetta, joilla on molemmilla potentiaaliset mahdollisuudet turnauksessa top-4 sijoille kohtaavat heti pudotuspelejen ensimmäisellä kierroksella.

Juventuksen osalta kausi ei varmasti ole onnistunut, mikäli joukkue tippuisi jo tässä vaiheessa pois europeleistä. Ennen kautta tehdyt valtavat satsaukset olivat seuran johdon mukaan tehty nimen omaan sitä varten, että Juventuksen tavoite on pärjätä Mestarien Liigassa. Tämä arpa ei varmasti ollut se, jota joukkue toivoi.

Toinen ottelupari mikä silmään osui oli Roma – Porto. Tässä kohtaa varmasti molemmat joukkueet saavat olla tyytyväisiä arpaonneensa. Varsinkin Portolla oli odotettavissa vastaan suurimmalla todennäköisyydellä joukkue, joko Englannista, Saksasta tai Espanjassa. Tällä hetkellä heikosti omassa sarjassaan pelaava Roma oli varmasti miellyttävä valinta.

Kolmas esiin nostettava ottelupari pelataan Liverpoolin ja Bayernin välillä. Liverpoolin mahtava lento Englannin kentillä on ollut hienoa katseltavaa. Nyt kausi kuitenkin on pienellä vedenjakajalla, sillä Saksassa pienissä vaikeuksissa oleva Bayern on varmasti tarpeeksi laadukas joukkue laittamaan Liverpoolille vahvasti kampoihin.

Muitakin todella mielenkiintoisia ottelupareja on paljon ja niihin pureudutaan tarkemmin sivustollamme, kun ottelut ovat ajankohtaisia.

(Kuva: UEFA)