SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Memphis Grizzlies – Sacramento Kings: Vastakohtien törmäys
  • Toimitus

Memphis Grizzlies – Sacramento Kings: Vastakohtien törmäys

julkaistu: 16.11.2018 20:40

Tennesseen bluesin ja grillauskulttuurin keskuksessa Memphisissä hyvää kautta pelaava kokenut Grizzlies kohtaa Kalifornian pääkaupungista Sacramentosta vierailulle saapuvan Kingsin. Molempien joukkueiden koneistot ovat näyttäneet yhtenäisille ja hyvin valmennetuille.

Grizzlies nojaa enemmän voimaan ja kokemukseen, kuin nopeuteen. Yritettyjä heittoja ja onnistuneita heittoja on vähiten sarjassa. Sama tilasto pätee myös puolustuspäässä. Kotonaan Grizzlies on voittanut viisi ja hävinnyt yhden. Kovalla rutiinilla suorittavien kaikkien aikojen Grizzlies syöttö- ja riistojohtaja Mike Conleyn ja kaikkien aikojen piste- ja blokkaustilaston hallitsija Marc Gasolin taso ei juurikaan heittele.

Pisteitä Memphisililäiset eivät paljoa päästä, vain 102,9 per peli. Tähän vaikuttaa Grizzliesin pyrkiminen mahdollisimman hitaaseen peliin. Tänä yönäkin pistehanat ovat molemmilla osapuolilla tiukalla.

Vierasjoukkueen tulee FedEx Forumille nuorella, nopealla ja lahjakkaalla miehistöllä. Vieraskentillä pisteitä on tullut hurjat 122,4 pistettä.

Pallonhallinta on vaihtunut tiheämmin kuin yhdelläkään muulla joukkueella. Ykköspaikan tuulennopea De’Aaron Foxin johtama vastahyökkääminen on ollut myös koko sarjan tehokkainta.

Lokakuun lopussa Sacramentolaiset päihittivät Grizzliesin tiukasti 97-92. Vieraissa voittoja viimeisestä neljästä on kasaantunut kolme, ainoan tappion tullessa kovatasoista Milwaukee Bucksia.

Kingsille tarjottu päälle 1,90 kerroin +6,5 tasoituksella kuulostaa tarttumisen arvoiselta. Grizzliesin voittaessakin ero tuskin karkaa yli kuuteen, taas Kingsin saadessa pelin hallinnan  hitaampi Grizzlies on ongelmissa salamamaisesti hyökkäykseen iskevien vieraiden kanssa.