SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Melkein kaksi vuotta organisaatiota etsinyt CS-joukkue löysi vihdoin kodin
  • Perttu
    Leinonen

Melkein kaksi vuotta organisaatiota etsinyt CS-joukkue löysi vihdoin kodin

julkaistu: 15.11.2023 10:58

Counter-Strike 2-joukkue Bad News Eagles on etsinyt itselleen organisaatio melkein kaksi vuotta ja on vihdoin ja viimeinen onnistunut etsinnöissä.

Brittiläinen esportsorganisaatio Guild Esports nimittäin hankki Bad News Eagles nimen alla pelanneen viisikon nimiinsä. Legendaarinen englantilainen jalkapalloilija David Beckham omistaa osan organisaatiosta.

Organisaatio hankki aiemmin maaliskuussa itselleen Counter-Strikeen naisjoukkueen ja laajensi nyt myös miesten puolelle. Uusi joukkue kulkee nimellä Guild Eagles.

Bad News Eaglesin tarina on vertaansa vailla, se ylsi peräti kolmille majoreille ilman organisaatiota ja ylsi jokaisella kerralla sensaatiomaisesti aina Legends-vaiheeseen asti.

Lopultakin organisaation löytäneessä joukkueessa pelaa viisi kosovolaista pelaajaa, Sener “SENER1” Mahmuti, Flatron “juanflatroo” Halimi, Dionis “sinnopsyy” Budeci, Genc “gxx-” Kolgeci ja Rigon “rigoN” Gashi. RigoNilta löytyy myös Sveitsin kansalaisuus.

Myöskin joukkueen valmentajakaksikko Jonatan “Devilwalk” Lundberg ja Kevin “kRYSTAL” Amend siirtyvät pelaajiston mukana Guildiin. Ruotsalainen Devilwalk jakoi innostuksensa organisaation löytymisestä HLTV:lle.

“Olemme saaneet useita tarjouksia eri organisaatioilta sinä aikana, kun olemme olleet ilman sopimuksia, mutta lopulta huomasimme, että Guild on lähimpänä sitä, mitä haluamme saavuttaa CS2:ssa”

“Sen perusteella mitä olemme jo nähneet henkilökunnan tapaamisessa ja tilojen näkemisessä, meillä ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tämä olisi oikea paikka missä voimme saavuttaa seuraavan tason”.

Guild Esportsin ilmoituksessa puheenvuoron sai myös organisaation toimitusjohtaja Jasmine Skee.

“CS2:n julkaisun myötä tajusimme, että meillä on oivallinen aika laajentaa läsnäoloamme Counter-Strikessa. Bad News Eagles joukkueen kehityskulku on ollut inspiroiva ja se ilmentää asennetta, jota arvostamme täällä Guild Esportsissa. Emme malta odottaa, että voimme tukea heitä heidän matkallaan CS2:ssa”.

Guild Eaglesin debyytti nähdään huomenna CCT 2023 Online Finals 4 -turnauksessa. Yläkaavion puolivälierottelussa vastaan asettuu tanskalainen Preasy.

Kuva: PGL Lähde: HLTV