SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“[Meidän täytyy] rikkoa kaikki ennätykset” – karrigan vetoaa yhteisöön, kun historian viimeinen CS:GO-major-turnaus alkaa
  • Toimitus

“[Meidän täytyy] rikkoa kaikki ennätykset” – karrigan vetoaa yhteisöön, kun historian viimeinen CS:GO-major-turnaus alkaa

julkaistu: 07.05.2023 21:40

Counter-Strike: Global Offensive -videopelin viimeinen major-turnaus alkaa huomenna maanantaina 8. toukokuuta Ranskan pääkaupungissa Pariisissa. Näet turnauksen suorana ja suomeksi selostettuna Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta.

CS:GO:n korvaa kesällä Counter-Strike 2, joten 11-vuotta vanhan pelin saaga on päättymässä.

Mutta ei ilman juhlia! Maailman parhaimpiin joukkueisiin kuuluvan Faze Clanin kapteeni Finn “karrigan” Andersen puhui CS:GO:n puolesta suunsa puhtaaksi BLAST.tv Paris Major -turnauksen ensimmäisenä mediapäivänä.

“Kaiken kaikkiaan mielestäni on fantastinen aika tutustua uuteen peliin [Counter-Strike 2], mutta myös fantastinen aika juhlia sitä, mitä CS:GO on tehnyt monien ihmisten elämälle”, Karrigan aloittaa uutissivusto HLTV:n haastattelussa.

“Meidän täytyy panostaa katsojamääriin, rikkoa kaikki ennätykset ja varmistaa, että CS:GO lähtee eläkkeelle ryminällä. Mielestäni peli todella ansaitsee sen, se on muuttanut minun ja monien muiden pelaajien elämän”, Faze-kapu jatkaa.

¨”Toivottavasti kaikki pelaajat antavat kaikkensa, jotta saamme parhaan mahdollisen finaalin, mahtavia otteluita, jatkoaikoja, draamaa… Haluan kaiken tämän majorin aikana, jotta voimme juhlia sitä, mitä CS:GO on tehnyt skenelle viimeisten 10 vuoden aikana.”

Viimeiset CS:GO-majorit alkavat huomenna 8. toukokuuta kello 12:30. Pelaajatcomin Twitch-kanavan aikataulu on alla olevan mukainen. Suomalaisittain jännittävin matsi nähdään kello 17:00, kun suomalaiskapu Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama NIP kohtaa MOUZ:n.

Kuva: PGL