SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Mastercard ja Riot Games yhteistyöhön eurheilun nimissä
  • Toimitus

Mastercard ja Riot Games yhteistyöhön eurheilun nimissä

julkaistu: 20.09.2018 14:04

League of Legends –pelistään tunnettu Riot on solminut elämänsä sopimuksen luottojätti Mastercardin kanssa. Mastercardin julkaisemassa videossa käy ilmi, että yhtiöstä on tulossa League of Legendsin ensimmäinen globaali esport-sponsori. Juuri julkaistussa lehdistötilaisuudessa Mastercardin markkinointipäällikkö Raja Rajamannar kuvailee yhtiön pyrkimyksiä lähestyä elektronisen urheilun maailmaa.

”Eurheilu on ilmiö, jonka suosio kasvaa koko ajan.  Sen fanit myös vetävät jo vertoja mille tahansa urheiluyleisölle innostuksessa ja energiassa.

Priceless-ohjelmamme tarkoitus on yhdistää erilaisia intohimoja jakavia ihmisiä. Olemme innoissamme voidessamme tuoda jotain uutta maailman suurimpaan e-urheilulajiin – sekä pelinsisäisesti, että miljoonien turnauksia seuraavien League of Legends –fanien keskuuteen.”

Myös Riotin edustaja Naz Aletaha kommentoi suuryritysten yhteistyötä.

”Olemme innoissamme, kun saamme tehdä yhteistyötä Mastercardin kanssa. Sopimus tuo varmasti pitkällistä hyötyä faneillemme.

Mastercard on ensimmäisiä maailmanluokan brändejä, jotka ottavat näin suuren harppauksen e-urheilun pariin globaalilla tasolla. Olemme ylpeitä, kun he haluavat tukea League of Legendsiä muun urheilu- ja viihdesponsorointinsa ohella.”

Mastercardin on määrä toimia ainoana globaalina maksupalvelukumppanina League of Legendsin e-urheiluskenessä. Se tulee keskittymään erityisesti All-Star Event-, Mid Season Invitational- ja maailmanmestaruusturnauksiin.

Rajamannar avasi myös Mastercardin ajatusmaailmaa hieman enemmän.

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun mikään suuri globaali brändi ottaa jalansijaa e-urheilussa, joten meidän oli tutkittava tarkkaan kaikki mahdolliset tilanteet ja seuraukset. Yksi tärkeimmistä seikoista meille oli autenttisuus. League of Legends oli yksi aluevaltaus, jolla koimme voivamme luoda autenttisia kokemuksia.

Mainonta on täysin kuollutta nykymuodossaan. Tulevaisuus piilee tarinankerronnassa, eli tarinoiden luomisessa asiakkaille ja kuluttajille. He selostavat näitä kokemuksia ja kertovat omia tarinoitaan, joten brändi sitoutuu hiljalleen näihin tarinoihin. Tämä on täysin päinvastaista kuin paiskata viesti päin asiakkaan kasvoja.”

Nämä ovat loistavia uutisia Riotille, erityisesti kun paljon puhuttu BamTech-diili tulikin korvatuksi ESPN+:n vastaavalla toukokuussa.

Lähde: Cybersport.com

Luetuimmat nyt