SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Manchester United – Barcelona: Vierailijat suosikkeja
  • Toimitus

Manchester United – Barcelona: Vierailijat suosikkeja

julkaistu: 10.04.2019 18:11

Tänään Mestarien Liigan pudotuspelit jatkuvat Old Traffordilla, missä kohtaavat Manchester United ja Barcelona. Old Traffordin kenttä ei sisällä mitään erikoisuuksia, vain 105X68 metrinen kenttä on mitoiltaan maailman yleisin ja Desso GrassMastersin hybridinurmi takaa myös kentän pinnan olevan laadukas.

Kotijoukkue ManU lähtee tänään otteluun suhteellisen kovat paineet niskassaan. Joukkueen olisi jatkoon halutessaan pakko kairata kotikentältään positiivinen tulos, joka tarkoittaa oikeastaan voittoa. Muuten vierasmatka Espanjaan taitaa käydä liian suureksi haasteeksi. Tänään olisi siis otettava voitto ja vielä mielellään pidettävä Barcelonan tähtisikermä nollilla.

ManU:n loukkaantumistilanne tuo joukkueelle vielä hieman lisähuolia. Laitapakkeina toimivat Darmian ja Valencia ovat molemmat sivussa ottelusta. Myös toppari Bailly on poissaolijoiden listalla samoin Alexis Sanchez. Varsinkin laitapelaajien osalta kiinnostavuutta lisää se, että myös hyökkääjä Rashford on toipilaana ja hänen pelikuntonsa selviää vasta juuri ennen ottelua. Samoin on keskikentällä hääräävien Maticin ja Herreran kohdalla.

Barcelonan lähtökohdat otteluun ovat huomattavasti helpommat. Maalin takaa-ajoasemakin on otettavissa kiinni Camp Noulla. Sen lisäksi peli on kulkenut varsin mallikkaasti viime aikoina ja ei ole mitään syytä olettaa, että ei tällä kerralla tilanne olisi täysin sama. Varsinkin Messin johtama hyökkäys on ollut melkoisissa liekeissä viime aikoina.

Barcan poissaolot tänään ovat Vermaelen, Rafinha ja Cillesen. Näistä miehistä tuskin ketään olisi nähty avauksessa vaikka äijät olisivat täydessä pelikunnossa. Näiden poissaolojen lisäksi Ousmane Dembele kärsii jonkinlaisista vammoista ja hänen pelikuntonsa ratkeaa vasta varmaan näihin aikoihin.

Barcelona on tällä hetkellä hieman nopeampi, monipuolisempi ja taitavampi joukkue, kuin Manchester United. Kotijoukkueen etuna on tänään kotikenttä, mutta sekään ei taida riittää. Ottelun kertoimet ovat kokolailla kohdillaan, mutta vierasvoitolla pääsemme kuitenkin pitkässä juoksussa reilun viiden prosentin voitto-odottamaan ja sen takia pelivalintamme illalle on selkeä.