SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Major-voittaja jää tauolle: “En ole nauttinut Counter-Strikesta”
  • Juuso
    Syngelmä

Major-voittaja jää tauolle: “En ole nauttinut Counter-Strikesta”

julkaistu: 07.12.2021 21:00

Puolan CS:GO-veteraani, Janusz “Snax” Pogorzelski, on kertonut jäävänsä tauolle. Syyksi hän kertoo tyytymättömyyden joukkueensa (Anonymo) tuloksiin. Snax liittyi Anonymon kokoonpanoon tammikuussa.

“Kun liityin Anonymoon, asetin itselleni tavoitteita, joiden luulin olevan helposti saavutettavissa. Toisin kuitenkin kävi.”

Snaxin tauko kestää ainakin tämän vuoden loppuun. Kun Anonymo karsiutui ESL Pro League 15 -kaudelta, Snax tajusi, että hän ei nauti pelaamisesta. Oma hyvinvointi meni pelaamisen edelle. Nyt on aika levätä.

“Monen vuoden kokemuksella voin sanoa, että uupumukseen paras apu on lepo. Tauot auttavat pelaajaa palaamaan entistä parempana ja nälkäisempänä.”

Ennen joukkueen hajoamista, Snax oli osa legendaarista puolalaista Virtus.pro-kokoonpanoa. Snax voitti CSGOn toisen major-turnauksen kotiyleisönsä edessä Katowicessa yhdessä Paweł “byali” Bielińskin, Wiktor “TaZ” Wojtasin, Filip “NEO” Kubskin ja Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowskin kanssa. Joukkue pysyi kasassa lähes neljä vuotta, kunnes kokoonpano hajosi.

Virtus.pro juhli major-voittoa kotiyleisönsä edessä vuonna 2014. Snax on kuvassa pokaalia pitävän pashaBicepsin takana. (Kuva: Virtus.pro)

 

Lähde ja kansikuva: AFKGaming

Kuva: Virtus.pro

Tuoreimmat uutiset: