SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Major-MVP kertoo CS-historian suurimmasta shokkisiirrosta: Päätös tehtiin puolestani
  • Juuso
    Syngelmä

Major-MVP kertoo CS-historian suurimmasta shokkisiirrosta: Päätös tehtiin puolestani

julkaistu: 09.06.2024 20:31

Atlannan vuoden 2017 ELEAGUE:n järjestämien majoreiden paras pelaaja oli Astraliksen Markus “⁠Kjaerbye⁠” Kjærbye. Majoreiden jälkeen tapahtui shokkisiirto, joka sekoitti niin Astraliksen kuin koko CS-kansan mieltä.

Miksi Kjærbye päättyi vaihtamaan joukkuetta major-voiton jälkeen toiseen tanskalaisjoukkueeseen, Northiin? Nykyään 26-vuotias Kjærbye avaa nyt HLTV:n tekemässä haastattelussa, mitä seitsemän vuotta sitten tapahtui.

Kun North otti Kjærbyehen yhteyttä, hän ei osannut sanoa muuta kuin esittää kauppasumman.

– Toivoin, että he sanoisivat ei. En osannut sanoa muuta. Ketään 18-vuotiasta ei pitäisi laittaa tuollaiseen tilanteeseen, Kjærbye tilittää.

– Toivoin, että joku muu tekisi päätöksen puolestani, Kjærbye jatkaa.

North hyväksyi tarjouksen ja Kjærbye päätyi vaihtamaan joukkuetta. Uudesta joukkueesta tuli stressipesäke, joka täyttyi itseinholla ja kyynelillä.

– Sain todella paljon vihakommentteja somessa. Ajattelin, että minun on vain pelattava sopimukseni loppuun ja sitten voin lopettaa urani, Kjærbye avautuu.

Kjærbye kertoo olevansa nykyisin paljon onnellisempi. Hän rohkaisee nuoria tavoittelemaan unelmiaan, mutta muistuttaa, että vaihtoehtoja on hyvä pitää yllä.

– Kokeilkaa eri asioita, kouluttautukaa. Älkää laittako kaikkia munia ammattilaispelaajan koriin, Kjærbye painottaa.

Lähde: HLTV | Kuva: ELEAGUE