SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Maistuisiko maailman ensimmäinen e-urheiluolut?
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Maistuisiko maailman ensimmäinen e-urheiluolut?

julkaistu: 14.09.2019 12:00

E-urheiluorganisaatio Team Secret ilmoitti aiemmin tällä viikolla tiedotteessaan lanseeranneensa maailman ensimmäisen e-urheilu-brändätyn alkoholijuoman: AFK-nimisen oluen.

Kyseessä on Yhdysvalloissa, Philadelphiassa sijaitsevan Levante Brewery -panimon tuottama lager-olut. Alkoholijuomaa on kutsuttu suodattamattomaksi IPAksi, jossa Mosaic ja Idaho 7 -humalat pääsevät oikeuksiinsa.

 

Oluttölkissä komeilee Team Secretin logo ja sitä kuvaillaan sen kyljessä “maailman ensimmäiseksi e-urheilu-brändätyksi alkoholijuomaksi”.

Levanten ja Team Secretin yhteistyön tuloksen voi löytää pian kansainvälisesti ympäri maailmaa niin e-urheilutapahtumista, salongeista, baareista kuin myös ravintoloista. Tuotetta testattiin median ja vaikuttajien kanssa kuukausi sitten The International 2019 -tapahtuman yhteydessä.

Kokonaisvaltaisen saatavuuden vuoksi AFK-oluen voidaan odottaa ilmestyvän myyntiin seuraavien kuukausien aikana. Kyseessä on ensimmäistä laatuaan oleva merkityksellinen hyppäys tuntemattomalle kaupalliselle alueelle.

Lähde:  Esportsobserver Kuva: Team Secret