SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Mainz 05 – Eintracht Frankfurt: Pystyykö Nollavitoset haastamaan vaisun vierasjoukkueen?
  • Toimitus

Mainz 05 – Eintracht Frankfurt: Pystyykö Nollavitoset haastamaan vaisun vierasjoukkueen?

julkaistu: 02.12.2019 04:34

Maanantai-illan ainoassa Bundesliiga-ottelussa Mainz saa kotikentällään Opel Arenalla vastaansa Eintracht Frankfurtin. Jännä yksityiskohta on se, että Mainz ei ole pelannut ainuttakaan tasuria tämän kauden otteluissaan. Se on voittanut neljä ja hävinnyt kahdeksan pelaamastaan 12 Bundesliiga-pelistään. Suurimmassa osassa noista otteluista ”Nollavitosten” peli-ilme on ollut surkea, minkä vuoksi sen 15. sija sarjataulukossa on täysin oikeutettu.

Päävalmentaja Sandro Schwarz sai lähteä pari viikkoa sitten Union Berlinille kärsityn tappion jälkeen. Uusi koutsi Achim Beierlorzer on saanut ainakin hetkeksi puhkuttua Mainziin hönkää, sillä edellisellä kierroksella joukkue kaatoi Hoffenheimin vieraissa selvin 1-5 lukemin. Tuo voitto oli kaikkea muuta kuin odotettu, koska Mainz pelasi toisella puoliajalla kymmenellä miehellä. Siitä huolimatta sen onnistui paukuttaa vajaamiehisenä jopa neljä maalia vastustajan verkkoon.

Viidestä pelaamastaan kotipelistään Mainz on hävinnyt kolme ja voittanut vain heikkovireiset Hertha Berlinin ja Kölnin.

Ankkuripelaaja Ridle Baku on pelikiellossa eikä siksi ole kokoonpanossa maanantaina isännillä. Sivussa ovat myös Jean-Philippe Mateta, Stefan Bell ja Dong-Won Ji.

Eintracht Frankfurtin kolmen matsin voitoton putki tuli viimein päätökseensä viime torstaina, kun se kävi kaatamassa makeasti Arsenalin Lontoossa Eurooppa-liigan ottelussa. Voitto toi ryhmään lisää kaivattua itseluottamusta ja se lähtee tähän sarjaotteluun ennakkosuosikkina.

Frankfurt tekee yli 1,5 maalia @1,91 NordicBet

» Pelaa kohdetta Nordicbetillä!

Frankfurtin pelisuoritukset ovat olleet melkoista vuoristorataa tällä kaudella Bundesliigassa. Keskikastiin valahtanut joukkue on hävinnyt kolme peliä neljästä edellisestään sarjassa. Viime viikonloppuna Wolfsburg kävi aiheuttamassa Frankfurtille kauden ensimmäisen kotitappion 0-2 voitollaan.

Tilastojen valossa Frankfurt on yksi Bundesliigan huonoimpia vierasjoukkueita. Se on hävinnyt jopa neljä vieraspeliään viidestä, olkoonkin, että muutamassa tapauksessa heikot tulokset eivät ole täysin vastanneet peliesityksiä.

Vakiokokoonpanon Sebastian Rode ja Bas Dost eivät pelanneet torstaina Emiratesilla, mutta lienevät mukana tänään Mainzia vastaan.

Mainzin ykköspyssy on neljä maalia tehnyt Robin Quaison. Eintrachtin paras maalintekijä on kuusi maalia iskenyt Goncalo Paciencia.

Goncalo Paciencia tekee ottelun ensimmäisen maalin @6,50 NordicBet

» Pelaa kohdetta Nordicbetillä!

Mainz ei todellakaan ole ollut vakuuttava tällä kaudella, vaikkakin se yllätti Hoffenheimin viikko sitten. Useimmissa peleissään se on ollut täysin vastaantulijana ja hävinnyt täysin aiheesta. Myöskään Frankfurt ei ole yltänyt vielä viime kauden tasolleen, mutta se on silti perustasoltaan laadukaampi joukkue kuin Mainz.

Voitto Arsenalista nosti varmasti ”Kotkien” itseluottamusta sekä moraalia ja se on vahvoilla myös maanantaina.