SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Maailmanmestari pudotettiin joukkueesta epäillyn huumekäytön vuoksi – Pelaaja syyttää kofeiinia
  • Perttu
    Leinonen

Maailmanmestari pudotettiin joukkueesta epäillyn huumekäytön vuoksi – Pelaaja syyttää kofeiinia

julkaistu: 15.02.2024 16:15

Call of Duty-joukkue Seattle Surge siirsi viime viikon lopulla Indervir “iLLeY” Dhaliwalin pois kokoonpanostaan, koska pelaajaa epäillään huumeiden käytöstä.

Entinen maailmanmestari iLLeY joutui CoD-yhteisön hampaisiin, kun hänen ottelun jälkeinen haastattelunsa herätti useita kysymysmerkkejä. Kanadalainen näytti haastattelussa poissaolevalta, tuijotteli jalkojaan ja takerteli lauseissaan.

Tämä sai pelin yhteisön miettimään mistä pelaajan käytös johtui voitokkaan ottelun jälkeen.

Epäilykset huumeiden käytöstä saivat vauhtia alleen, kun klippi iLLeYn pelinaikaisesta käytöksestä lähti leviämään sosiaalisessa mediassa. Videolla pelaaja pyörittelee silmiään epätavallisesti ja suuret pupillit ovat myös kiinnittäneet yhteisön huomion

IlleY itse kommentoi tapahtunutta sanomalla, että hänen käytöksensä johtui korkeasta kofeiininmäärästä ja yleisön kovasta metelistä, jossa oli vaikeaa keskittyä.

Huhumyllyn käynnistyttyä Seattle Surge kuitenkin hyllytti pelaajansa 9. päivä helmikuuta ja korvasi hänet Paul “Breszy” Breszynskillä.

Vaikka IlleY hyllytettiinkin niin Seattle Surge ei ole kommentoinut tapausta millään tavalla. Kanadalainen oli vielä joukkueensa paras pelaaja ensimmäisessä major-karsinnassa, joten tapaus on jättänyt useita kysymysmerkkejä leijumaan ylleen.

Kuva: Activision Lähde: Dexerto