SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Maailmanlista päivittyi: CS:GO sai uuden parhaimman joukkueen
  • Toimitus

Maailmanlista päivittyi: CS:GO sai uuden parhaimman joukkueen

julkaistu: 07.02.2023 00:19

Counter-Strike: Global Offensive on saanut uuden parhaimman joukkueen. Pelin arvostetuimman uutissivuston, HLTV:n listalla G2 on syrjäyttänyt alkuvuoden ykkössijaa pitäneen Heroicin, ja on nyt kilpapelin maailmanlistan kärjessä ensi kertaa sitten kesän 2020.

Kokoonpanon nousu on ollut huikea. Vielä neljä kuukautta sitten joukkue, johon oli kesällä otettu mukaan Rasmus “HooXi” Nielsen ja Justin “jks” Savage, oli jäänyt ulos Rion majoreilta.

Vuosi päättyi kuitenkin parhaalla mahdollisella tavalla, kun joukkue rikkoi neljän vuoden tauon turnausvoittojen suhteen viemällä miljoonan dollarin BLAST Premier World Final -turnauksen.

Hyvä tahti on jatkunut tänä vuonna. Ensin BLAST Premier Spring Groupsista G2 meni jatkoon finaaleihin ja on nyt edennyt puhtaalla pelillä paraikaa pelattavan IEM Katowicen pudotuspeleihin.

Muut suuremmat muutokset listalla on OG:n nouseminen TOP10-joukkueiden joukkoon. Lisäksi Katowicessa ihastuttanut IHC nousi viidentoista pykälän verran sijalle 21.

Suomalaisittain ei tapahtunut suuria muutoksia. Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama NiP on nyt sijalla 16. ja ENCE heti perässä sijalla 17. Pelaajamuutoksia tehnyt HAVU löytyy sijalta 41.

Lue lisää: HAVU:n CS-kokoonpanossa suuria muutoksia – zehN ja spargo ulkona

Kuva: G2